Ashley Cole (Foto: Joe Giddens/Pa Photos)
Ashley Cole (Foto: Joe Giddens/Pa Photos)

– Ashley Cole mobbet City-spillerne med Europaliga-sang

Chelsea-backen startet garderobebråk etter seieren mot ligalederen.

Etter at Manchester City gikk på sesongens første ligatap i bortekampen mot Chelsea søndag, ble det meldt at Chelsea-back Ashley Cole hadde startet en krangel i spillertunnelen på vei inn til garderobene.

City-manager Roberto Mancini forklarte at han ikke hadde fått med seg hva Cole sa til spillerne hans. Men nå får han hjelp av engelske medier. Avisen The Mirror melder nemlig at det var følgende, enkle setning som startet bråket:

– Thursday night, Channel 5.

For å forstå hvorfor dette ikke ble spesielt godt mottatt, kan det være greit med en liten forklaring. Setningen er nemlig hentet fra en populær sang som engelske supportere har brukt til å mobbe Manchester United og Manchester City med den siste uken.

Les også: – Torres til salgs for 180 mill

Etter at de to topplagene røk ut av Mesterligaen må de nemlig belage seg på spill i Europaligaen. Kampene vil bli vist torsdag kveld – på Channel 5.

Cole skal også ha sagt: – F*****g have some of that, og viste tydelig hvor fornøyd han var med at Chelsea ble det første laget som klarte å utkjempe Mancinis mannskap.

Det fikk flere City-spillere til å reagere, men sikkerthetsvakter skal ha sørget for at det ikke endte med slåsskamp.