Lotto kuler (Foto: Scanpix)
Lotto kuler (Foto: Scanpix)

TV 2 hjelper deg å vinne Viking Lotto-potten

Seks TV 2-profiler ga sitt bidrag til gullrekka.

Tiden går, rekordpotten består. Eller rettere sagt, bare øker.

Det har faktisk gått hele 28 uker siden sist lykketallet ble trukket i Viking Lotto. Statistisk sett skal lykketallet gå ca. hver 10. uke.

Lever din Viking Lotto-kupong her

TV 2 hjelper deg!
For å prøve å få gigantpotten til å ryke, spurte vi utvalgte TV2-profiler om deres lykketall for så å sette disse tallene sammen til en gullrekke. Vi valgte personer både fra sporten, nyhetene, været og underholdning for å få en herlig blanding av personligheter til å komponere det vi selv tror blir gullrekka på onsdag

Her er de utvalgte.

Eli Kari Gjengedal
TV 2s populære værdame hadde et lykketall som også er kjent for å være nettopp det.

"Tre må bli mitt lykketall. Tallet går til alt og er både et trøblete og bra tall.

Carsten Skjelbreid
Den nybakte barnefaren var aldri i tvil om hva som var hans lykketall.

"Det må bli syv, draktnummeret til Kenny Dalglish. Han brukte nummer åtte på landslaget, men det er klubben som teller".

Nils Gunnar Lie
God morgen Norge-personligheten fortalte at han allerede hadde levert en bong til morgendagens trekning, og hadde en mer tradisjonell grunn for valg av lykketall.

"Jeg har vel 23 som mitt lykketall. Rett og slett av den grunn at min fødselsdag faller på 23. Har forresten levert bongen til trekningen i morgen, men må vel levere en til nå som den virkelige gullrekka kommer".

Solveig Barstad
Den virkelige TV 2 hjelper deg-dronningen hadde også et bidrag til gullrekka.

"Jeg regner med at de andre har brukt bursdagene sine som lykketall, men jeg tror jeg velger tallet 12 fordi det er desember".

Morten Sandøy
TV 2s nyhetsanker, som nettopp vant Kringkastingsprisen for 2011, var også sikker i sin sak om hva som var hans lykketall.

"Jeg har gjort det enkelt ved valg av lykketall. Jeg ble født den 24, og har derfor 24 som mitt favorittall".

Nora Mørk
Håndballyndlingen som for tiden livechatter for TV 2 under VM-sendingene, hadde som så mange andre idrettsstjerner et tall som betyr en del.

"For meg så må det bli nummer ni. Jeg bruker drakt nummer ni når jeg spiller for Larvik, og har også nummer ni som en del av draktnummeret jeg har på landslaget. Der bruker jeg nummer 19".

Samler vi sammen tallene blir vi sittende igjen med denne rekken:

3 - 7 - 9 - 12 - 23 - 24.

Lykke til!

dcsimg