Jenny Langlo i Idol (Foto: Thomas Reisæter/TV 2)
Jenny Langlo i Idol (Foto: Thomas Reisæter/TV 2)

Tilbakeblikk:
Jenny Langlos tid i «Idol»

Se opptredenene som førte 18-åringens til finalen.

På sin aller første audition sang «Idol»-finalist Jenny Langlo (18) en egenkomponert låt som falt i svært god jord hos dommerne.

– Du er smellvakker og står med gitaren og er sånn akkurat passe rar! Jeg liker veldig godt pakken din, sa Bertine Zetlitz etter opptredenen som var starten på Jennys vei til årets finale.

Se hennes første audition om igjen her:

547016

For å vinne dommernes gunst da de skulle plukke ut årets 40 semifinalister på Lillestrøm, sang Jenny Bruno Mars-hiten «Grenade» på sin helt egne måte.

Se hele opptredenen her:

553957

I den fjerde semifinalen sang Jenny seg til seier sammen med Kirsti Sørlie Hansen. Dermed var 18-åringen klar for flere runder med delfinaler, der hun gang etter gang imponerte dommerne.

– Folk har spurt meg om hvem som blir den nye Kurt. Den nye Kurt heter Jenny! Dette er troverdighet og profesjonalitet. Hvert eneste lille segment du gjør er gjort med ypperste klasse! mente Gunnar Greve etter at Jenny hadde sunget «My Funny Valentine».

Se den opptredenen om igjen her:

580961

Seerne fikk bestemme finalistenes låter i den siste sendingen før denne ukas storslåtte finale.

– Jeg har gåsehud fra topp til tå. Det var nydelig. Det var den beste opptreden vi har sett i «Idol» i år. Jeg elsket det, sa Marion Ravn etter Jennys opptreden kvelden hun til slutt fikk vite at hun er en av årets to finalister.

Se Jennys oppreden med «Nothing Compares 2 U»:

579572

Denne fredagen blir det endelig klart om det blir Jenny eller Vegard som stikker av med den gjeve førsteplassen. Her kan du se hva de to synger for å vinne seernes gunst i finalen, og du kan også se hvordan du stemmer på din favoritt!

Se flere klipp og nyheter fra «Idol» på tv2.no/idol!