persie
persie
Wojciech Szczesny (Foto: EDDIE KEOGH/Reuters)
Wojciech Szczesny (Foto: EDDIE KEOGH/Reuters)

Van Persies drømmetreff ble rundens mål

Se hvem som imponerte mest denne Premier League-runden.

Han er ustoppelig foran mål - og denne runden sørget han i tillegg for at scoringen hans ble rundens fineste. Robin van Persie er rett og slett Premier Leagues formspiller nummer 1 om dagen.

Lørdag skulle Arsenal feire 125-årsjubileum med seier hjemme mot Everton. Etter å ha presset gjestene i en drøy time, var det van Persie som nok en gang måtte stå for den forløsende magien.

Les også: Dette er «Gazza» sine villeste fotballhistorier

Nederlenderen fikk en langpasning fra Alexandre Song og hamret til på volley. Skuddet gikk via stolpen og forbi en utspilt Tim Howard i Everton-målet.

Se scoringen til van Persie sammen med fire andre i videovinduet øverst!

Innsatsen til van Persie var ikke nok til å gi ham en plass på rundens lag. Der får blant andre Manchester Uniteds tomålsscorere, Nani og Wayne Rooney, innpass.

TV 2 Play: Se hvem som fikk plass på rundens lag!

Rundens spiller er en annen tomålsscorer. Tidligere Tottenham-spiller Matthew Etherington scoret nemlig begge for Stoke i 2-1-seieren mot gamleklubben.

TV 2 Play: Se hvorfor Matthew Etherington ble rundens spiller

Liverpool vant 1-0 hjemme mot QPR, men dette kunne vært enda mer hvis det ikke hadde vært for QPR.keeper Radek Cerny. En av hans mange gode redninger ble også kåret til rundens beste.

TV 2 Play: Se den spektakulære redningen her

Kan du skape et vinnerlag? Premier League-manager er tilbake
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk