Bodø/Glimt (Foto: Eeg, Jon/SCANPIX)
Bodø/Glimt (Foto: Eeg, Jon/SCANPIX)

Bodø/Glimt med ny hovedsponsor etter 40 år

I 40 år har Nordlandsbanken vært hovedsponsor for Bodø/Glimt, men fra neste år er det slutt.

Fra neste sesong er det logoen til Sparebanken Nord-Norge som skal pryde spillerdraktene til Bodø/Glimt.

For mange i Bodø blir det et litt spesielt syn, ettersom det er en lang og tradisjonsrik avtale som nå er over. Flere ganger har Nordlandsbanken reddet Glimt fra konkurs. Senest for noen siden, da den økonomiske situasjonen til klubben var elendig og spillerne ikke fikk lønn til rett tid.

- Et fantastisk samarbeid er over
- Det har vært en fantastisk og unik relasjon mellom lokalbanken Nordlandsbanken og klubben i mange år, og det blir derfor litt spesielt å se en helt ny profil på draktene neste sesong, sier Ernst Pedersen, tidligere spiller, markedssjef og direktør i Bodø/Glimt.

- Det er mange i landet rundt som synes at det blir litt spesielt, men samtidig er det en del av utviklingen i samfunnet, og man må huske at det er en solid bankforbindelse som nå går inn i klubben, sier Pedersen.

Mange har et helt spesielt forhold til Bodø/Glimt, ikke minst med tanke på det klubben presterte på 70-tallet.

Stor kontrakt for Glimt
Etter det TV 2 har grunn til å tro går den nye generalsponsoren Sparebanken inn med rundt 4 millioner kroner årlig frem til og med 2015.

Dette er den største enkeltkontrakten Bodø/Glimt noen gang har signert. Den nye generalsponsoren vil bli gjort kjent på en pressekonferansen senere mandag.