colenaer
colenaer

Joe Cole centimeter unna kunstscoring

Forsøk på engelsk magi da Lille knappet innpå serielederen.

Lille - Dijon 2-0

For noen år siden var Joe Cole regnet som en av de beste spillerne i Premier League og blant de sentrale brikkene i Chelseas mesterlag. De siste sesongene har det imidlertid ikke gått like godt for 30-åringen. Først gikk han gratis fra Chelsea til Liverpool, før han foran årets sesong ble lånt ut til Lille.

Å spille for den regjerende franske seriemesteren var kanskje akkurat det engelskmannen trengte. I søndagens oppgjør mot Dijon viste han i alle fall at han fortsatt har evnen til å gjøre helt spesielle ting med en fotball.

På stillingen 2-0 til Lille fikk Cole et innlegg fra Moussa Sow. Ballen ble dempet elegant på brystkassen før Cole kastet seg rundt i luften og sendte i vei en akrobatisk volley. En klar kandidat til årets mål - dersom den hadde endt i nettet. Dessverre for Cole og Lille måtte de høre lyden av ball som treffer metall og ropene fra skuffede fans på tribunen.

Les også: Andy Carrolls klining med Arsenal-keeper sett 1,2 millioner ganger

Selv om det ikke ble noen scoring for Cole, kunne Lille juble etter kampen. Moussa Sow og Eden Hazard sørget for at hjemmelaget tok tre poeng og nærmet seg serieleder Montpellier. Nå skiller det bare to poeng opp til tabelltoppen etter 17 spilte serierunder.

Se sjansen til Cole og scoringene i videovinduet øverst!