Ola Vigen Hattestad
Ola Vigen Hattestad

Ola Vigen Hattestad utslått i prologen

Skuffende 53.plass for Ola Vigen Hattestad i prologen i Davos.

Davos (TV 2 Sporten): Ola Vigen Hattestad imponerte i forrige helgs sprintrenn i verdenscupen i Düsseldorf.

Søndagens prolog i Davos ble en skikkelig nedtur, selv forsto han lite av hva som han skjedd. Og var like overrasket som alle andre rundt skistadion i Davos. Utslått!

– Jeg følte meg i bra form under oppvarmingen, og også skiene virket helt bra. Jeg vil ikke skylde på skiene for det må være mulig å komme seg videre fra en prolog - selv med ski som ikke er helt topp. Men, jeg vil være ærlig og i dette løpet hadde jeg ikke valgt riktige ski, forklarer Vigen Hattestad.

– Hva tenker du nå?

– Jeg er jo j***** skuffet og kommer til å bli det et par-tre dager. Heldigvis er det nytt sprintrenn om ei uke, altså mulighet for å revansjere seg. Men dette var en skikkelig nedtur, sier Ola Vigen Hattestad.

Se intervju med Vigen Hattestad i videovinduet øverst på siden!

Selv om Vigen Hattestad ikke klarte å ta seg videre, er det fortsatt lov å håpe på norsk seier i Davos. Anders Glørsen (7.plass), Pål Golberg (8.), Finn Hagen Krogh (16.), Petter Northug jr. (20.) og Øystein Pettersen (26.) tok seg alle til finalen.

I damenes kvalifisering gikk Marit Bjørgen inn til tredjeplass. Med seg til finalen tar hun seks lagvenninner - Maiken Caspersen Falla (10.-plass), Astrid Uhrenholdt Jacobsen (17.), Vibeke Skofterud (21.), Ingvild Flugstad Østberg (22.) og Heidi Weng (30.).