Szczesny
Szczesny

Her kysser han van Persies fot etter mestermålet

– Fabelaktig, sier Arsene Wenger.

Arsenal - Everton 1-0:

Med lørdagens fulltreffer er Robin van Persie oppe i utrolige 15 mål på 15 ligakamper for Arsenal denne sesongen. Enda mer imponerende er jakten på Alan Shearer og Thierry Henry samme mann bedriver.

Les også: United slo fryktelig tilbake etter Mesterliga-fadesen

Da Robin van Persie scoret mot Everton i går, var det spissens 33. fulltreffer på 32 kamper i 2011. Det gjør at han kan passere Alan Shearers (36 mål) og Thierry Henrys (34 mål) fantastiske tall fra henholdsvis 1995 og 2004 med fire mål til før nyttår.

Arsenals gjenstående ligakamper i 2011:
Man. City (b), Aston Villa (h), Wolverhampton (h), QPR (h)

- Vi er blitt vant til at han scorer alle disse fine målene, sier Arsene Wenger.

Det har ikke lagets keeper, Wojciech Szczesny, som midt på banen like greit gikk ned på alle fire og kysset angriperens venstre sko etter nok en kamp avgjort «på egenhånd».

579929

- Vi misbruker mange sjanser i første omgang, og i andre daler vi i tempo. Derfor trengte vi noe magisk fra van Persie for å score. Til slutt fikk vi den, etter en fantastisk ball fra Alex Song, sier Wenger.

579989

Som lar seg imponere over artisteriet van Persie bedriver om dagen. For første gang synes spissen å virkelig få hentet ut sitt enorme potensial over tid.

Se video: Van Persies kunstmål som fikk Henry til å smile
Les også: Her sitter den endelig for Suarez
Les også: Sjekk headingene som senket Newcastle

- Det er ikke lett å score på disse ballene som kommer bakfra. Du må han timingen rett, og posisjoneringen av kroppen må være perfekt. Robin har dette i seg, skryter Wenger.

van Persie
van Persie