reins (Foto: MAX)
reins (Foto: MAX)

Avbrøt TV-produksjon da Rein Alexander brøt sammen

Programmet «Norske Ess» måtte ta pause etter at artisten brøt ut i gråt.

TV-programmet «Norske Ess», hvor kjendiser spiller poker om en premiepott på 250 000 kroner og en reise til Bahamas, måtte stanse produksjonen i en halvtime etter denne hendelsen.

Programmet sendes på MAX torsdag.

Se hendelsen i videovinduet øverst i saken

Kastet seg ved en feil

Det var artist Rein Alexander, som er en fersk pokerspiller, som gjorde en feil, hvor han kastet kortene da han hadde muligheten til å spille videre.

Han ble fortalt at han ikke måtte kaste, og fikk likevel spille videre. Det endte med at han vant hånden, noe som gjorde at Finn Christian «Finken» Jagge røk ut.

Dette ble tøft for artisten, som fikk et lite sammenbrudd rundt bordet, og brøt ut i gråt. Det var tydelig at Rein fikk dårlig samvittighet overfor Jagge, og en tydelig preget artist må tørke en tåre.

– Jeg er delvis irritert, men jeg kommer over det, sier Finken i programmet.

Stanset spillet

Spillet måtte stoppes i over en halv time mens produksjonen og «dommerne» så over hånden for å bestemme hva som var riktig avgjørelse.

Utfallet ble at Rein Alexander vant potten.

– Lever av følelser

Rein Alexander sier til «God kveld Norge» at han reagerte slik han gjorde, fordi han er et følelsesmenneske.

– Jeg lever av følelser og sinnsstemninger. Jeg kunne ikke kommet så langt som sanger om jeg ikke turte å leve med hjertet utenpå. Noe vi kanskje fikk se her, uttaler Rein Alexander.