kiki
kiki

Kikki Danielsson opptrer i rullestol etter fallulykke

Kikki Danielson skadd da hun pyntet til jul.

Den svenke artisten Kikki Danielson har tidligere gjort stor suksess i Norge, og er kanskje mest kjent for sin duett med Ole Ivars på låten «Jäg trodde änglarna fanns» i 1999.

Nå må Kikki opptre i rullestol etter en fallulykke i hjemmet sitt, skriver Expressen.

Fallulykke

59-åringen skulle henge opp julepynt på gården sin i Bollnäs, da hun ramlet og slo seg kraftig i beinet.

– Kikki trodde først ikke at det var så alvorlig, men etter noen dager måtte hun dra på sykehus, forteller hennes venn og kollega Søren Karlsson til avisen.

På sykehuset konstaterte legene at en brist i beinet, og Kikki ble gipset fra foten og opp til kneet.

Artisten må nå belage seg på seks til syv uker med gips.

Les også: Ensomhet har gjort at Kikki ikke spiser mer

Rullestolkonsert

Selv om artisten nå må ha krykker for å kunne bevege seg, setter det ikke en stopper for hennes artistkarriere. Torsdag gjorde hun en veldedighetskonsert for funksjonshemmede - sittende i rullestol.

– Jeg snakket med Kikki før konserten, og hun sa at det blir hennes første konsert hvor hun sitter i rullestol. Det er en unik Kikki-konsert, og det er virkelig sterkt av henne å gjennomføre den, sier Karlsson.

Les også: Kikki Danielsson snakker med sin avdøde far

Slet med ensomhet

Danielsson har tidligere deltatt i programmet «Du er hva du spiser», og vært åpen om sin uhelbredelige trøstespising. I vår skrev svenske Aftonbladet at artisten slet med sterk ensomhet, og at hun derfor ikke spiste mat.

– Jeg er 1,56 lang og bred over magen. Jeg spiser nesten ikke noe. Jeg spiser frokost, og så har jeg ikke mer appetitt, sa hun til nettsiden.

Les også: – Nå er jeg lei av at Kikki Danielsson gråter