Jenny Langlo
Jenny Langlo

«Idol»-Jenny: – Forferdelig å høre meg selv synge

Kan ikke skjønne hvorfor hun fortsatt er med i TV-konkurransen.

Generelt synes jeg det er grusomt å høre på meg selv

«Idol»-finalen nærmer seg med stormskritt, og en av dem som fremdeles kjemper om seieren er Jenny Langlo (18).

– Det er virkelig ikke falsk beskjedenhet

Men til VG forteller sangtalentet at hun slettes ikke er komfortabel med å høre seg selv synge.

– Jeg skjønner fremdeles ingenting når jeg får skryt. Jeg godtar det, men det er virkelig ikke falsk beskjedenhet når jeg sier at det er helt forferdelig å høre meg selv synge, sier Jenny, og legger til:

– Når jeg hører meg selv fra «Idol»-sendingene, så synes jeg det er forferdelig. Jeg hører at noe er bra, men generelt synes jeg det er grusomt å høre på meg selv, sier hun til VG.

Video: Se Idol-Jennys sexy fotoshoot

Eneste jente igjen

Jenny har fått skryt av både dommere og andre synsere under «Idol».

Ålesund-jenta konkurrerer nå bare mot gutter, og det synes hun er litt rart.

– Det kommer til å bli litt ensomt i sminkerommet på fredag, for guttene blir så fort ferdige, men jeg trives godt som den siste jenta. Det gir meg bare ekstra motivasjon, for jeg vil at en jente skal vinne i år, sa Jenny til «God kveld Norge» for en uke siden.

Ut mot rosabloggere

Hun har også tidligere gått ut mot såkalte rosabloggere.

– Når du ser alle disse rosabloggerne, da reagerer jeg. Alt skal handle om «se, hva jeg har på meg i dag», «se, hvordan jeg sminker meg» og «livet mitt er perfekt», liksom. Det bør finnes et underliggende budskap i bloggingen. Grensen mellom å vise seg fram fordi du er stolt av deg selv, og det å trå over grensa til å bli et negativt forbilde for leserne, er hårfin. Det er altfor lett for unge og usikre jenter å bli påvirket av tilsynelatende perfekte bloggere. Ikke alle har den samme muligheten til å se perfekte ut hele tiden, sa hun til Dagbladet.