Tone Damli
Tone Damli

Tone Damli Aaberge lover ny single etter nyttår

Jobber med ny musikkvideo nå.

Onsdag kveld var Tone Damli Aaberge på motevisning til designeren Kathrine Nørgård, som hun har inngått et samarbeid med. Designeren skal kle opp både Tone og hennes kjæreste Aksel Hennie.

– Nørgård er en veldig trivelig dame, og jeg synes norsk design er veldig spennende. Så flinke norske designere må man støtte opp om, synes Tone, som gleder seg til å se kjæresten i en av Nørgårds dresser.

Les også:Tone Damli Aaberge: – Jeg har levd med verdens største klump i magen

– Skreddersydde dresser er veldig kult, og han er jo så lekker i dress, synes Tone, som måtte finne seg i å være gressenke i går. Aksel Hennie, som er pappa, var juleavslutning på skolen.

Ny låt

For tiden jobber Tone videre med musikken, og gir snart ut en ny singel.

– Det kommer litt an på hvor fort vi klarer å jobbe. Låta er klar, men så er det ting rundt låta som ikke er helt ferdige ennå, sier hun.

Det artisten sikter til som ikke er helt ferdig, er musikkvideoen som hører med låta. Den ble spilt inn i Hollywood tidligere i høst.

Les også:Tone Damli Aaberge letter på sløret i bloggen

– Jeg vil vente med å si noe om den før den er klar. Jeg vil spare den til det, for foreløpig er videoen ikke helt i boks. Så vi får se, det er veldig spennende, sier hun.

Tone er altså litt usikker på når musikkvideoen og den ny singelen blir sluppet, men garanterer at det blir senest etter nyttår.

– Å ja, definitivt, sier hun.