avb
avb

Se Villas-Boas' angrep på media og Gary Neville

– Folk har perspektiver som er helt hinsides.

Chelsea overbeviste og banket Valencia 3-0 tirsdag kveld. Der sørget for gruppeseier og mesterligaavansement for London-klubben.

Les også: Drogba i praktslag da Chelsea sikret avansement

Etter kampen benyttet også manager André Villas-Boas muligheten til å rette skarp skyts mot det britiske pressekorpset generelt, og Gary Neville spesielt.

Villas-Boas synes det er blitt lagt i overkant stort press på Chelsea, mens Manchester City har sluppet billig unna.

– Det har vært i overkant. Det er bare ett lag i landet for øyeblikket, og det er Manchester City. Jeg håper virkelig de kvalifiserer seg, men innfallsvinkelen når det gjelder Manchester City er «om de går videre, så går de videre. Går de ikke videre, så går de ikke videre». Det slingringsmonnet får vi ikke fra dere, sier portugiseren.

Se hans oppgjør med pressen i videovinduet over!

Les også: D-dag for Manchester-lagene: – Sjansen for at City ryker er desidert størst

Så retter han pekefingeren mot tidligere Manchester United-forsvarer Gary Neville, som nå er ekspert hos Sky.

– Jeg vil aldri kritisere deres redaksjonelle valg, men folk har perspektiver som er helt hinsides, der de kritiserer våre spillere og våre valg. Det kommer fra en tidligere Manchester United-forsvarer som før kampen sier ting som «jeg ville ikke vært en av Chelsea-spillerne i dag, jeg ville ikke spilt denne kampen, det er en vanskelig kamp for dem». Det er helt hinsides, sier Villas-Boas.

– Det er en kontinuerlig forfølgelse av Chelsea, en kontinuerlig aggresjon rettet mot én klubb. Vi er blitt målet deres, og det aksepterer vi, men i dag må dere akseptere at det var en briljant seier. Det er uheldig for dere, fordi dere må skrive om en briljant seier for Chelsea og at man kvalifiserte seg som gruppevinner, fortsetter Chelsea-treneren, før han til slutt ikke klarer å holde en alvorlig mine lenger.

– Det er vanskelig for alle, og det blir en vanskelig dag for dere, ler han, og legger til:

– Jeg vil aldri begynne å krangle med dere!