Tor Nilsen
Tor Nilsen

Lillehammer-treneren lot frustrasjonen gå ut over dommeren: – At du trenger hjelp, det ser vi jo

Det gikk hett for seg i toppkampen mellom Stavanger og Lillehammer.

Stavanger - Lillehammer 3-1

Det ble en tøff kamp da den suverene serielederen Stavanger Oilers tok imot serietoer Lillehammer på hjemlig is tirsdag.

Oilers har fortsatt tilgode å tape på hjemmebane denne sesongen, og da to perioder var unnagjort hadde hvittrøyene en komfortabel 2-0-ledelse i sekken. Men med få sekunder igjen av perioden var Lillehammer farlig frempå foran målet til Oilers. Ruben Smith fikk reddet et skudd fra Patrik Bäärnhielm, men i målgården begynte de to lagenes spillere å knuffe.

Les også: Tapte fordi de fryktet for sine liv etter masseslagsmål

Anderas Martinsen var oppe i ansiktet til Cleve Kinley og fikk levert fra seg noen dytt. På vei mot innbytter boksene leverte også Martinsen noen «velvalgte» gloser til Oilers-spilleren.

– Du er en jævla f***e, sa Martinsen.

Dommeren Per Gustav Solem gikk bort til Lillehammers trener for å roe gemyttene, men Tor Nilsen var ikke akkurat imponert over Solems dømming.

– Dersom jeg trenger hjelp fra deg, så kommer jeg bort og spør, sa Solem.

– At du trenger hjelp, det ser vi jo, svarte Nilsen.

Se situasjonen i videovinduet øverst på siden!

Oilers åpnet oppskriftsmessig foran et høylytt hjemmepublikum, og Lukas Andersen David satte tidlig inn Oilers sitt første for dagen etter pasning fra broren Noah.

Les også: Mats Rosseli Olsen jaktes av svenske storklubber

Snorre Hallem la på til 2-0 for Oilers med et flott «backhandskudd» midtveis i andre periode, før Martin Strandfeldt scoret det tredje etter en vakker kontring i tredje periode.

Med seks minutter igjen av siste periode fikk Lillehammer endelig scoringen, men Joakim Eidsæthers scoring ble bare et trøstemål.

Oilers vant dermed toppkampen 3-1 og topper nå Get-ligaen med 65 poeng - 18 poeng foran Lillehammer på andreplass.

Se sammendrag fra kampen under:

578833