Rune Skarsfjord (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/Scanpix)
Rune Skarsfjord (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/Scanpix)

Svenske har signert for Brann

21-åringen Erdin Demir blir Brann-spiller ut 2015-sesongen.

Brann kan se tilbake på en oppløftende sesong med andreplass i cupen og en fjerdeplass i Tippeligaen. Forberedelsene til neste sesong er allerede i gang, og trener Rune Skarsfjord har allerede satt i gang prosessen med å forsterke mannskapet.

Fredrik Nordkvelle og Thomasz Sokolowski er allerede klare for rødtrøyene, og nå har svensken Erdin Demir slått følge med to de førstnevnte.

Les også: Sokolowski: – Jeg er ingen Messias, frelser eller Harry Potter
Les også: Nordkvelle signerte for Brann

21-åringeren var tirsdag på plass i Bergen for å gjennomgå en medisinsk sjekk, og tirsdag kveld satte Demir signaturen på en kontrakt som binder han til Brann ut 2015-sesongen. Det melder klubben på sine hjemmesider.

U21-landslagsspilleren kommer fra Trelleborg FF og det ryktes at venstrebacken har en prislapp på fem millioner svenske kroner (drøyt 4,3 millioner norske).

Les også: Her er Alsakers Bosman-ellever fra Tippeligaen

Ifølge fotbolltransfers.com skal Demir ha vært jaktet av både Djurgården og Brann i lengre tid, men tidligere bud skal ha blitt avslått. Nå har altså Brann vunnet kampen om underskriften til unggutten.

– Jeg oppfatter det slik og det føles veldig bra. Brann har vært et topplagg i Tippeligaen de siste sesongene og er en klubb som hele tiden vil satse videre, sa Demir til Trelleborgs Allehanda.