Trude Teige og Trude Mostue (Foto: Karoline Braadland)
Trude Teige og Trude Mostue (Foto: Karoline Braadland)

Trude Mostue: – Jeg følte meg truet

Veterinæren er opprørt etter å ha fått hetsende brev i posten. Se video!

I kveldens sesongavslutning av TV 2-programmet «Trude» snakker veterinær og firebarnsmor Trude Mostue (43) om redselen etter å ha mottatt trusselbrev fra ukjente personer i nærmiljøet på Bygdøy.

Truslene kom etter at TV-veterinæren tidligere i høst kritiserte norske kvinner for å sende ettåringene sine i barnehage. Hun mente også at likestillingen i Norge hadde gått for langt.

– Jeg mottok nokså ondskapsfulle brev. Det gikk ikke bare utover meg selv, men også barna mine. Jeg ble dypt sjokkert, forteller Trude Mostue.

Vant til stalkers

Etter TV-suksessen i England har Mostue fått mange innpåslitne fans og rare henvendelser. Likevel er det trusselbrevene hun nylig mottok her hjemme som går hardest innpå henne.

Jeg ble dypt sjokkert

– Jeg ble rett og slett skremt. Du hører jo hva jeg har vært gjennom i England, der stalkers har truet meg med kniv og vil skjære meg opp. Det er ondskapsfullt når det kommer så nærme som her i Norge, og det kommer noen nesten på trappa di. For første gang i mitt liv så ble jeg faktisk litt engstelig og skeptisk. Jeg følte meg truet.

Les også: Trude Mostue ble mobbet av lærerne

Koste for mye med babyen

Firebarnsmoren forteller til programleder Trude Teige at hun ble både lei seg og sint etter påstander om at hun duller for mye med barna sine.

Jeg har hatt djevelen på besøk

– Jeg fikk kritikk fordi jeg visstnok har kost altfor mye med babyen min, og ikke fokusert nok på de som var på besøk. Barna mine fikk mye kritikk på skolen og jeg fikk beskjed om at jeg bare burde slenge ungen min i barnehage så jeg ikke ødela henne.

Vurderer anmeldelse

Hun forteller også at hun vurderer å politianmelde truslene hun har mottatt.

– Vedkommende kjenner meg ikke, men har kjennskap til noen som har vært på besøk hos meg, og da føler jeg nesten at jeg har hatt djevelen på besøk.

Se hele intervjuet med Trude Mostue i sesongavslutningen av «Trude» på TV2 onsdag 07. desember klokken 22:30.