bieber
bieber

Falskt bilde av «knivstukket» Justin Bieber spres på nett

Årets drøyeste Bieber-rykte?

Det er ikke bare bare å bli kjendis. I hvert fall ikke hvis du heter Justin Bieber.

17-åringen slo igjennom for to år siden med låten «Baby», og etter den tid har det gått slag i slag med ondsinnede rykter om tenåringen.

Rykter som at tenåringsidolet skal ha død i 2010, blitt medlem av en religiøs kult, moren hans skulle posere toppløs for «Playboy» eller at han skal ha adoptert en hjemløs hund (!) er bare noe av det som har vært skrevet om sangfuglen.

Det hele toppet seg for noen uker siden, da den 20 år gamle Mariah Yeater, hevdet at Bieber var far til hennes fire måneder gamle baby.

Nå som vi nærmer oss slutten av året, ser det også ut som vi nærmer oss toppen med årets drøyeste Justin Bieber-rykte.

Les også: Fan hevder at Justin Bieber gjorde henne gravid

artikkelen fortsetter under bildet

twitter
twitter

Knivstukket

Nå spres et falskt bilde av en «knivstukket» Justin Bieber seg som ild i tørt gress på Facebook og Twitter under tittelen «Justin Bieber knivstukket av gal fan utenfor nattklubb i Los Angeles».

Bildet, som først dukket opp på nett i 2008, viser en person som tilsynelatende har lange og dype kutt på ryggen.

«Hva har skjedd med Justin?», «Er ryktene sanne?», «Er det sant at han har blitt knivstukket?» er det svært mange av Justin fans som spør om på Twitter.

På fansiden JustinBieberShrine.com skrives det at bildet selvsagt er falskt, og at Justins fans ikke må tro på alt de leser på nettet.

Superstjernen selv har ikke kommentert ryktet, men har en vane for å slå tilbake på Twitter når det blir for hett rundt ham på ryktebørsen.