Giuliana Rancic (Foto: Angel Dust/face to face, © TS)
Giuliana Rancic (Foto: Angel Dust/face to face, © TS)

Amerikansk TV-stjerne opererer vekk begge brystene

Slåss mot kreften.

I oktober fikk realitystjernen og programleder på kanalen E!, Giuliana Rancic (37), vite at hun led av brystkreft. Nå har hun bestemt seg for å operere vekk begge brystene (på legespråket kjent som en dobbel mastektomi), i håp om å vinne kampen mot kreften.

Les også:- Puppene mine er helt stramme

– Jeg ønsker å fjerne tabuet rundt slike operasjoner. Ordet «mastektomi» skremte meg i starten, men jeg har gjort research og sett hvilke enorme gjennombrudd som har kommet på den fronten. Det har skjedd masse de siste tyvene årene og resultatet kan bli fantastisk, sier hun ifølge Us Magazine.

– En slik operasjon kan ikke bare redde livet ditt, men du kan også komme ut av det med et bedre og mer positivt selvbilde. Jeg vil oppfordre alle til å være føre var og få sjekket brystene sine, la hun til.

Plastisk kirurgi

Giuliana Rancic 2 (Foto: Jeffrey Mayer, © JM)
Giuliana Rancic 2 (Foto: Jeffrey Mayer, © JM)

Tidligere har Rancic forsøkt både strålebehandling samt fjernet en kul fra brystet, men kom til slutt frem til at det var nødvendig å fjerne brystene.

Les også:- Jeg hadde fine pupper

Da hadde hun rådført seg med en rekke leger, radiologer, kvinner som har gjennomgått operasjonen, samt kvinner som har valgt andre måter å bekjempe kreften på.

Støtte av mannen

Stjernen får masse støtte av ektemannen Bill Rancic.

– Bill sa til meg at «jeg bryr meg ikke om hvordan du ser ut etterpå, alt jeg ønsker meg er at du er her i 50 år til. Jeg trenger at du er frisk. Jeg trenger kona mi. Jeg trenger moren til barna mine», fortalte TV-stjernen, som planlegger å få en plastisk kirurg til å lage nye bryster til henne umiddelbart etter hennes egne er fjernet.

Rancic skal opereres neste uke, og håper hun snart er på beina igjen til nyttårsaften.

Rancic er ikke alene om å stå frem om en sånn operasjon. TV-stjernen Christina Applegate har tidligere fortalt hele verden om sin doble mastektomi.

Les også:- Jeg føler ikke brystene mine