SNIFF SNIFF: Frankie liker kokain
SNIFF SNIFF: Frankie liker kokain

«X Factor»-stjerne tatt med kokain

Ble kastet ut av sangkonkurransen.

Det har vært en hektisk uke for den britiske «X Factor»-deltakeren, Frankie Cocozza.

18-åringen ble i forrige uke tatt for å ha sniffet kokain, og fikk valget om å enten trekke seg eller å bli kastet ut fra den populære sangkonkurransen.

Les også: Trakk seg fra «X-Factor»

Frankie valgte å trekke seg, og uken har vært preget av oppslag i den nådeløse, britiske sladderpressen.

Den unge sangfuglen har søkt dekning hos sin familie i Brighton siden skandalen ble kjent, men i siste utgave av det britiske magasinet «Heat», snakker Frankie ut om de siste ukenes negative oppmerksomhet.

Les også:Robert Pattinson: – Jeg røyker ikke dop lengre

– Tok en stripe

I intervjuet innrømmer 18-åringen at han har dummet seg ut:

– Jeg har gjort en kjempetabbe. Jeg sniffet en stripe med kokain, sier Freddie til magasinet.

En stripe? Ifølge «The Sun» skal du ha sniffet kokain i seks døgn på rad:

– Jeg har bare sniffet seks linjer i hele mitt liv, men den kvelden kan jeg bare huske at jeg tok en stripe. I var så full at jeg ikke husker hva som skjedde. Men jeg sverger på at jeg tok aldri noe dop under selve konkurransen, forteller en angrende deltaker i intervjuet.

Frankie skal ha sniffet kokain på en nattklubb etter forrige helgs konkurranse, for så å ha skrytt av dopbruken til de andre deltakerne.

Da produsentene for det populære TV-programmet konfronterte han med kokainryktene, valgte Frankie å legge alle kortene på bordet.

Les også:– Jeg synes ikke ungdom skal drive med narkotika

Ingen sympati

«X Factor»-skaper, Simon Cowell, har ingen sympati med dopbruken til deltakeren, og ifølge The Telegraph skal Simon ha uttalt at tenåringen har kastet bort en stor mulighet:

– Frankie har kastet bort en flott mulighet. Det er veldig trist, men han har ingen andre å skylde på enn seg selv, sier den tidligere «Idol»-dommeren.

Tidligere «Destiny's Child»-medlem, Kelly Rowland, er dommer i årets britiske utgave, og i motsetning til Simon, har hun medfølelse med Frankie.

– Jeg fikk vite det under et intervju. Jeg ser helt gal ut under seansen. Alt jeg kunne tenke var: "stakkars fyr". Alle mine tanker går til Frankie, sier hun til «Heat».

Programmet flyr fortsatt høyt i Storbritannia, og er inne i sin åttende sesong.