Rafael Benitez (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)
Rafael Benitez (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)

– PSG går for Rafa Benítez

Ifølge tv-kanalen Al Jazeera skal de styrtrike eierne ha bestemt seg, men Benítez' agent avviser samtaler.

Den arabiskspråklige tv-kanalen meldte søndag at Paris Saint-Germains eiere skal ha bestemt seg for å erstatte trener Antoine Kombouare med tidligere Liverpool-manager Rafael Benítez.

Eierne Qatar Investment Authority (QIA) skal ikke være fornøyde med lagets prestasjoner den siste tiden. Forrige helg mistet PSG ledelsen i ligaen til Montpellier etter to strake tap, men Kombouare kan ha fått et pusterom etter 3-2-seieren mot Auxerre søndag.

Les også:Se Pastores PSG slå tilbake med seier

Diskuterte trenerfremtiden
Ifølge Al Jazeera skal det ha pågått lange diskusjoner mellom styremedlemmene på Parc des Princes denne helgen, skriver ESPN.

Men Benítez' agent Manuel Garcia Quilon har ifølge Liverpool Echo uttalt på spansk radio at klienten hans ikke har fått tilbud om jobben.

Benítez bor i Liverpool og har stått uten klubb siden han forlot Inter Milan i desember 2010.

Les også:PSG-tilbud til Beckham

Gir ikke opp Beckham
Samtidig har Qatar Investment Authority ikke gitt opp håpet om å lokke David Beckham til PSG, men Beckham sier at han foreløpig ikke har bestemt seg for noe som helst.

– Jeg har ikke begynt å tenke på det ennå. Når jeg har hatt en liten pause vil jeg begynne å tenke over alternativene. Nå skal jeg ha litt tid sammen med familien og nyte julen, sier Beckham, ifølge ESPN.

Beckham
  (Foto: Jae Hong/Ap)
Beckham (Foto: Jae Hong/Ap)