pelle cæsar
pelle cæsar

Kidnappingsdrama på «Hotel Cæsar»

Se hva som skjer på hotellet denne uken.

Roger vil vise Bea stolt en Ipad, men det viser seg at det ligger en ubehagelig mail fra Goggen i innboksen. Roger blir rasende når han får vite sannheten om konsernsjefen og Roger sin egen datter. Roger løper gjennom korridorene til kontorlandskapet, for å gi Jens August en lærepenge han sent vil glemme.

Eva og juni blir ikke mindre overrasket over hva som foregår, og frykter morgendagens avisforsider. Jens August på sin side har vært ute en vinternatt før og synes dette nærmest er en bagatell som hører privatlivet til.

Vanessa møter en kald front hos Jens August, men i krangel med Eva sier han at han elsker Vanessa. Er dette er spill for galleriet eller et trekk for å roe gemyttene?

Juni vil søke trøst hos Arnfinn, men han har sine egne problemer å løse. Cathrine presser ham for alle Anker-Hansen-aksjene, og får hun det ikke som hun vil, avslører Arnfinns mørke hemmelighet.

Følg «Hotel Cæsar» på Facebook!

Utrøstelig Vanessa

Bea har laget kake, men Vanessa er utrøstelig etter at Jens August har vist henne en kald skulder.

Roger på sin side er rasende på Jens August og nekter å gå på jobb. Til slutt ringer Eva og ber ham komme for å hjelpe politiet i en kidnappingssak. Runa blir bedt om å holde et øye med Vanessa, men står maktesløs tilbake når Vanessa får besøk. Er det Goggen eller Jens August som kommer? Snart ser alt lysere ut for Vanessa og hun er lykkelig på vei til toppetasjen for å feire bursdagen.

En barnevakt har kidnappet et barn og tatt inn på «Hotel Cæsar». Pelle blir bekymret når han hører om kidnappingssaken. Plutselig slår det Pelle at kanskje Trulte har skumle planer for Cecilia.

Goggen overrasker alle

Vanessa våkner til en ny dag i toppetasjen på hotellet. Det er ny følelse for henne å kunne bestille hva som helst til frokost. Loff med Nugatti er nok ikke hverdagskost på frokostbordet hos Anker-Hansens. Stemningen blir mer spent når Vanessa møter Roger i resepsjonen.

Sjekk ut Vanessas blogg her!

Pelle er engstelig for Trulte sine planer, og tar derfor Cecilia med på jobb. Roger er ikke nådig, og sier at det er umulig for Pelle å gjøre en god jobb med en baby på magen. Med en bekymret mine må Pelle igjen overlate babyen til Trulte. Til slutt klarer han ikke stagge bekymringene sine og løper hjem for å sjekke. Der finner han en tom leilighet.

Etter å ha stått frem på Nyhetskanalen med historien sin, våkner Arnfinn til avisforsider om seg selv: «Imperium bygget på svindel». Han informerer styret om at forsikringsselskapet kan anmelde ham for forsikringssvindel og da spørs det om styret lenger har tillit til ham..

Det viser seg at Goggen har ett ess i ermet som overrasker alle.

Se «Hotel Cæsar» på TV 2 Sumo

Se «Hotel Cæsar» på TV 2 mandag til torsdag klokken 19.30.

Les mer om «Hotel Cæsar» her