Et trist syn for alle som elsker superbiler, her er tre av Ferrariene som var involvert i kjedekollisjonen.  (Foto: Scanpix)
Et trist syn for alle som elsker superbiler, her er tre av Ferrariene som var involvert i kjedekollisjonen. (Foto: Scanpix)

Det kaller vi kostbar krasj!

Åtte Ferrarier, en Lamborghini og tre Mercedeser – i en smell! Se video:

Uttrykket "materielle skader" får nesten ny mening etter denne bilulykken i Japan.

Da Ferrari-sjåføren mistet kontrollen idet han var i ferd med å kjøre forbi en annen bil, endte det nemlig ikke bare med skader på hans bil. Nei, dette startet en kjedekollisjon som involverte en rekke eksklusive biler.

Del med Facebook-vennene dine

Uheldig Toyota-eier

De var alle med i en gruppe av utenlandske bilentusiaster på vei fra Kyushu til Hiroshima på motorveien China Road. Til sammen 14 biler var involvert, samtlige fikk store skader.

Med i krasjen var ikke mindre enn åtte Ferrarier, tre Mercedeser, en Lamborghini, en Nissan Skyline – og en Toyota Prius som ikke var med i gruppen, men som kjørte like bak dem.

SE OGSÅ: Slik krasjer du en superbil på 6 sekunder

Ingen alvorlig skadet

Utrolig nok ble ingen personer alvorlig skadet. Men de fleste av bilene er å betrakte som vrak.

Motorveien var for øvrig stengt i over seks timer mens redningsmannskapene fikk unna de skadede og deretter fikk fjernet alle de eksklusive bilene, eller rettere sagt: Det som var igjen av dem ...

Se bildene fra ulykkesstedet i videovinduet øverst i artikkelen:

LES OGSÅ: Så farlig kan det være å krasje i en gammel bruktbil