sex (Foto: TV 2)
sex (Foto: TV 2)

«Big Brother»-deltakere angrer ikke på TV-sex

– Det bare måtte skje.

At deltakerne i «Big Brother» skal ha sex på TV har nesten blitt som forventet å regne. Og i årets utgave av realityprogrammet har flere deltakere hygget seg i sengehalmen.

Felles for de alle er at de overhode ikke angrer på TV-sexen.

Fant tonen med stripper

Roberto Obando nærmest lovte å ha sex på TV før han sjekket inn i «Big Brother»-huset, men det måtte en finsk deltaker til før det ble sengekos på Roberto.

Da Janica fra finske «Big Brother» og Siw Anita fra det norske huset byttet plass for en uke, ble det særdeles god stemning mellom Roberto og den finske stripperen. Ved en anledning ble sexen så høylytt at flere av de andre deltakerne våknet og var tydelig irriterte.

– Jeg lyver om jeg sier at jeg angrer. Alle andre hadde gjort det samme, sier Roberto til «God kveld Norge» og legger til:

– Skjer det så skjer det.

Les også: Finsk «Big Brother»-deltaker skal sjokkere Norge

– Det måtte skje

Magnus Teie Færgestad og Tiia Maria Sorjonen fant tidlig tonen inne i huset, og etter uker med inntens flørting endte de til slutt opp til sengs.

– Når man er så tett på hverandre som vi var er det helt naturlig. Vi er mennesker, det bare måtte skje, sier Magnus før Tiia legger til:

– Jeg angrer ikke.

Selv foreldrene til Magnus forventet at paret kom til å ha sex på TV.

– De skjønte at det kom til å skje, sier Magnus.

Les også: Høylytt sex vekket «Big Brother»-deltakerne i natt

Hemmelighetsfulle

Også Joakim Myhjre Eik og Silje Hellrud Engen fant tonen mot slutten av oppholdet i «Big Brother»-huset. Videobilder viser at paret koser seg under dynen, men Joakim vil ikke bekreftet at de hadde sex.

– Det var litt uskyldig kyssing under dyna. Eller nei, jeg vet ikke, sier han hemmelighetsfull.

Joakim er likevel klar på at han ikke angrer på noe han gjorde inne i huset.

Les også: Kastet klærne før hun gikk inn i "Big Brother"-huset.