Steven Fletcher feirer 2 1 scoringen til Wolverhampton mot Sunderland. (Foto: TV 2 Sumo)
Steven Fletcher feirer 2 1 scoringen til Wolverhampton mot Sunderland. (Foto: TV 2 Sumo)

Sunderland tapte foran sin nye sjef

Martin O'Neill satt på tribunen da Sunderland mistet en 1-0-ledelse borte mot Wolverhampton.

Wolverhampton - Sunderland 2-1

Med deres nyansatte manager, Martin O'Neill, på tribunen, skulle Sunderland vise seg fra en bedre side borte i bunnkampen mot Wolverhampton søndag. Men det var pressede ulver som startet best på Molineux.

Westwood i form
Etter åtte minutter trodde nok de fleste Wolves-supporterne at Steven Fletcher hadde sent dem i ledelsen - men headingen fra kort hold ble stoppet på streken av keeper Keiren Westwood.

Se videosammendrag øverst i saken!

Samme Westwood måtte dra frem noe helt spesielt før pause for å forhindre baklengsmål. Stephen Hunt fikk stå helt alene på femmeteren og skulle bare bredside innlegget til Matt Jarvis i mål. Westwood ville det annerledes og fikk kastet seg foran skuddet og slått ballen til side for mål.

Klassekontring
Inspirert av sine gode sisteskanse, kjempet Sunderland seg gradvis inn i kampen - og drøyt seks minutter etter pause viste de hvilket potensiale som bor i laget.

Med fire raske trekk førte de ballen fra dypt på egen banehalvdel og inn i målet til vertene. Kieran Richardson var mannen som fikk æren av å avslutte mønsterangrepet med et flott skudd fra kanten av sekstenmeteren.

Sterk snuoperasjon
Kampen så ut til å være avgjort da Sunderland fikk straffespark tjue minutter før slutt, men Sebastian Larsson maktet ikke å overliste Wayne Hennessey. Reprisen viste forøvrig at Larsson aldri skulle hatt straffesparket, ettersom det var minimalt med kontakt mellom ham og Jody Craddock.

Wolverhampton svarte med å gå rett i angrep - og denne gang kunne selv ikke Westwood stoppe Steven Fletcher. 24-åringen kastet seg frem på et innlegg og stanget inn utligningen.

Les også: Cahill «knocket» ut Sørensen - Stoke vant kampen

Og det skulle fort gå fra vondt til verre for Sunderland. Steven Fletcher var nemlig ikke ferdig for dagen. Mens Sunderland-spillerne markerte for hands på Jamie O'Hara hamret Fletcher til på halv volley og satte inn 2-1-målet.

En ekstremt viktig seier for Wolverhampton og manager Mick McCarthy. Sunderland trenger tydeligvis hjelp fra Martin O'Neill så fort som mulig.