OOOPS: Slik gikk det da Giampaolo Pazzini skulle ta straffespark mot Udinese. (Foto: ALESSANDRO GAROFALO/Reuters)
OOOPS: Slik gikk det da Giampaolo Pazzini skulle ta straffespark mot Udinese. (Foto: ALESSANDRO GAROFALO/Reuters)

Inter snublet etter stygg straffemiss

Den italienske storklubben gikk på et nytt tap da Udinese kom på besøk.

Inter jaget sin tredje strake seier i italiensk serie A lørdag, men igjen ble det tap mot et topplag da Udinese vant 1-0 i Milano.

Høsten har vært grusom for Inter med svært laber poengfangst for en klubb som ønsker å være gullkandidat. I det siste har klubben klart å vinne kamper igjen, men uten å imponere.

Forsvarskamp
Tidligere i sesongen tapte Inter hjemme mot topplagene Napoli og Juventus. Lørdagens storkamp på Giuseppe Meazza var dermed en ny test på om Inter er tilbake på rett spor da Udinese kom på besøk.

Det skulle bli tøft for vertene å trenge gjennom et bunnsolid forsvar. Kampen var i lange strekk rene stillingskrigen, men i det 73. minutt ordnet Mauricio Isla kampens eneste mål for gjestene.

Dobbel straffemiss
Fire minutter før slutt ble Inter-kaptein og veteran Javier Zanetti utvist for sitt annet gule kort og forærte Udinese et straffespark. Antonio Di Natale, toppscoreren i italiensk fotball de siste årene, misbrukte sjansen til å doble ledelsen fra ellevemeteren.

Kort tid senere var det Inters tur til å prøve seg fra straffemerket, men Giampaolo Pazzini misset totalt, gikk i bakken og blåste ballen over mål.

Udinese har hatt en sterk høstsesong der laget fortsetter å ha suksess med god defensiv og effektiv kontringsfotball. På 13 kamper har klubben bare sluppet inn seks mål, noe som er klart færrest i serie A. Bare Milan holder laget unna serieledelsen på bedre målforskjell. Søndag kan Juventus ta seg forbi begge to. (©NTB)