Milan vant etter tåregassdrama

Milan viste seg sterkest og slo Genoa 2-0 etter at fredagens Serie A-kamp ble utsatt grunnet tåregass som snek seg inn på arenaen.

Oppgjøret mellom Genoa og Milan måtte stanses en periode på grunn av tåregass. (Foto: Luca Bruno/Ap)

Zlatan Ibrahimovic banket inn 1-0 på straffe for gjestene etter å ha blitt felt av den tidligere Milan-backen Kakha Kaladze i det 55. minutt. Kaladze fikk sitt andre gule kort for hendelsen og måtte i garderoben.

Antonio Nocerino økte til 2-0 i det 79. minutt for Milan, som klatret til topps i Serie A. Men kampen vil hovedsakelig bli husket for noe helt annet.

Etter et kvarters tid valgte dommeren nemlig å stanse kampen på grunn av det som så ut som røykutvikling på tribunen. Han fikk følge av flere spillere inn i garderoben. Årsaken var at lokalt politi sprøytet ut tåregass for å roe ned bråk mellom tilhengere utenfor banen, og denne gassen snek seg inn på stadion.

På tribunen kunne man se folk som gned seg i øynene og dekte til nese og munn med skjerf. Også Milan-keeper Marco Amelia så ut til å ha problemer på grunn av røyken.

Kampen kunne imidlertid settes i gang igjen etter ti minutters stopp. (©NTB)