BB lena typen
BB lena typen

Slik ble Lena Charlotte forført i bilen

Selvfølgelig måtte det skje i en bil....

Lena Charlotte er lidenskapelig opptatt av biler og å mekke på biler. Samboeren er like interessert og derfor ble hun først forført av ham i Audien hans. Da hun ble kjørt hjem til dørstokken og var på vei ut av bilen oppsto det magi.

– Hun satt i dørkarmen på bilen, begynner Jan Inge før den snakkesalige Lena Charlotte overtar:

– Det var utenfor hos mamma på Elverum. Det er tre år siden. Du slapp meg av hjemme. Så vi satt der og snakket veldig lenge. Det var nesten sånn at man ikke fikk gå. Da endte det meg kyss, avslører Lena Charlotte.

Bil eller kjærlighet

Det kunne virke som paret ikke var særlig romantisk da de på onsdag snakket med hverandre på telefon og Lena Charlotte var mer opptatt av bil enn av kjærlighet.

Les mer: BB-Lena Charlotte: – Jeg elsker deg, by the way

Men de har faktisk noen romantiske tradisjoner. Hjemme på kjøleskapet er det nemlig fullt opp av kort med svulstig kjærlighet. Se kjærlighetserklæringene i videovinduet over.

– Kort vi har gitt hverandre på bursdager eller Valentines, forklarer Jan Inge.

– Eller på en helt vanlig dag, sier Lena Charlotte.

– Kort som ligger igjen til deg når jeg drar på jobb, smiler Jan Inge.

– Flinkest med dette var vi da vi bodde på Nannestad og han var mye borte, sier Lena Charlotte om den enorme mengden kort på kjøleskapet.

Les mer: BB-Lena Charlotte: – Kjæresten min kunne dødd

Nå bor paret i Brummundal. Og på søndag møtes de ansikt til ansikt for første gang på 100 dager i den spennende finalen av «Big Brother». Så da får vi se om han har med seg et kort.