ine
ine

Luke 3 – Hvilken artist skal vi ha navnet på?

Luke nummer tre, og vi skal trekke tre vinnere!

I dag er det 3. desember og det betyr at du har nok en mulighet til å vinne en premie fra vår julekalender på godkveldnorge.no

For å delta trenger du kun å svare oss på ett spørsmål. Vi skal hver dag ha navnet på en kjendis som du skal gi oss navnet på.

Se dagens spørsmål i videoen øverst i saken!

Vi skal kåre tre vinnere som alle får:

– Boken Norske polarheltbilder 1888 – 1928

– 1 måneds gavekort på TV 2 Sumo

Slik kan du vinne

Vet du navnet på dagens kjendis? Send inn ditt svar til mailadressen gknkonkurranse@tv2.no, og bli med på trekningen – og kanskje er du en av de heldige vinnerne som får en tidlig julegave i år.

Om dagens premie

De klassiske bildene fra Nansens og Amundsens polarekspedisjoner er blant de mest kjente fotografiene i norsk historie. Men bak mange av bildene skjuler det seg historier de færreste kjenner til. Nyheten om Amundsens seier i kappløpet mot Sydpolen ble for eksempel illustrert i avisene med fotografier av Amundsen i skinnpels i isødet – tatt i strandkanten nedenfor Amundsens villa i Svartskog en fredelig vinterdag.

Helt fra begynnelsen av tok de norske polekspedisjonene fotografiet bruk for å dokumentere, dramatisere og formidle opplevelsene i isen overfor et bredt publikum.

I «Norske polarheltbilder 1888-1928» blir dette materialet for første gang presentert samlet i og i sammenheng, i et praktverk som kaster helt nytt og annerledes lys over norsk polar-, fotografi- og kulturhistorie.