Espen Ruud (Foto: MICHAEL KOOREN/Reuters)
Espen Ruud (Foto: MICHAEL KOOREN/Reuters)

Dansk avis slakter Reginiussen - Ruud slakter seg selv

«Han spiller som om han ønsker seg langt opp på det norske fjellet, hvor ingen kan se ham.»

OB - Wisla Krakow 1-2:

Skandinavias siste håp om avansement i Europaligaen havnet i rennesteinen da danske OB krasjlandet mot polske Wisla Krakow i går kveld. Torsdagens tap var klubbens fjerde på fem kamper i gruppespillet.

Fra før er FC København og Malmö allerede slått ut av turneringen.

- Kom deg på fjellet
Dagen derpå fyrer danske Ekstrabladet med kanon - ikke minst mot lagets to norske profiler; Espen Ruud og Tore Reginiussen (25).

Den tidligere TIL- og Schalke 04-spilleren belønnes for sikkerhets skyld med bånnkarakteren - 1 - etter torsdagens innsats på hjemmebane.

«Reginiussen er selve personifiseringen af den manglende selvtilliten på OB-laget. Kom tidlig inn i kampen etter Daniel Høeghs skade, men var rystende usikker og fant aldri sin plass på banen. Ligner en som ønsker seg langt opp på de norske fjellene, hvor ingen kan se ham», er den danske avisens nådeløse dom.

Europaligaen i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Innsatsen føyer seg inn i rekken av uheldige episoder for Reginiussen den siste tiden. Nylig var OB-spilleren ute i to uker etter å ha kuttet seg i fingeren på kjøkkenet.

Les også: Reginiussen operert etter knivuhell

REGINIUSSEN (Foto: DRESLING JENS/Ap)
REGINIUSSEN (Foto: DRESLING JENS/Ap)

- Vi er utrolig dårlig
Espen Ruud har vært blant OBs bedre spillere denne sesongen, en begredelig sesong til tross. Men heller ikke landslagsspillerens innsats varmet danske fotballhjerter i går.

«Ruud (...) manglet defensivt ved polakkenes andre mål», skriver Ekstrabladet og belønner 27-åringen med en toer.

Ruud selv, som har gått fra Mesterliga-kvalik til sportslig krise på tre år, slakter seg selv og egen klubb etter torsdagens fadese.

- Det har vært en utrolig tung tid. Å gå fra å vise hvor god man er, til å spille så utrolig dårlig som vi har gjort i flere kamper på rad. Det er selvsagt vanskelig å svelge. Man føler seg ikke lenger som en god fotballspiller, sier Ruud til spn.dk

Les også: Ruud fra Mesterliga-kvalik til sportslig krise på tre måneder