Maradona (Foto: Ricardo Mazalan/Ap)
Maradona (Foto: Ricardo Mazalan/Ap)

Maradona: – Pelé tok feil pille

Diego Maradona ber Pelé om å skifte lege.

Pelé og Maradona har aldri vært perlevenner. Etter Pelés uttalelse om at Neymar er bedre enn Lionel Messi har den verbale ordkrigen mellom de to fotballegendene blusset opp igjen.

Det virker som om Pelé har tatt feil medisin.

- Jeg synes Neymar er bedre. Han er mer komplett. Han skyter med begge bein, han kan drible fra begge kanter, og han scorer mål, uttalte Pelé for noen dager siden.

Og:

- Messi er veldig god, men mye avhenger av hvor han spiller. Han gjør sakene sine bra i Barcelona, men han har slitt på landslaget. Neymar spiller bra for både Santos og landslaget.

LES: Pelé: – Neymar er bedre enn Messi

Nå slår Maradona tilbake.

- Det virker som om Pelé har tatt feil medisin. I stedet for å ta nattpillen, tok han morgenpillen. Han ble forvirret, og visste ikke hva han snakket om. Jeg foreslår at han tar den riktige pillen før han kommer med forslag, og jeg oppfordrer ham til å bytte lege, sier Maradona.

Hvem mener du er best av Pelé og Maradona? Si din mening i diskusjonsfeltet og stem!

LES: Pelé vil sende video av seg selv til Messi
LES: Maradona: – Neymar har dårlige manerer, akkurat som Pelé

For Maradona og Pelé har det nærmest gått sport i å sende syrlige stikk til hverandre.

Den argentinske ballmagikeren har tidligere uttalt at Pelé mistet jomfrudommen til en mann og at han burde komme seg tilbake på museum.

Pelé har tidligere uttalt at Maradona ble landslagstrener for Argentina fordi han trengte penger.

- Jeg så hvor mye Arentina slet i kvalifiseringen. Det er ikke Maradonas feil, det er folkene som ansatte ham sin feil, sa Pelé.