ANTONSEN
ANTONSEN

Atle Antonsen: – Det er helt forferdelig å spille «Bent»

Atle Antonsen blir utslitt av nissekarakteren sin.

Julekalenderen «Nissene på låven» hadde stor suksess på TVNorge for ti år siden. Torsdag er konseptet tilbake i «Nissene over skog og hei», med Espen Eckbo og Kristian Ødegård.

Seerne får et gjensyn med halvparten av nissene fra den første runden, deriblant realityseriens vinner «Bent» spilt av Atle Antonsen.

Les også: Atle Antonsen: – Jeg blir mer usikker for hver gang

Uprofesjonell

På spørsmål om hva det er som gjør det morsomt å spille «Bent» i julekalenderen kan Antonsen fortelle at det faktisk er stikk motsatt.

– Det er ikke noe gøy å spille Bent. Det er helt forferdelig å spille Bent, han er en masekråke uten like. Jeg er veldig uprofesjonell på det, for skuespillere skal forsvare karakterene sine til sin dødsdag men jeg klarer ikke det med Bent. Når jeg kommer hjem etter å ha spilt Bent så er jeg helt utslitt rett og slett, så det er veldig lett å legge fra seg den karakteren når man er ferdig, sier han til «God kveld Norge».

Les også: Derfor sa Atle Antonsen nei til «Skal vi danse» fire ganger

Ser bedre ut

Selv om mye har skjedd på ti år mener komikeren at «Bent» står på stedet hvil hva angår personlig utvikling, men han mener at karakteren ser bedre ut nå enn for ti år siden.

– Ja, men det synes ikke noe særlig. Det er i så fall utseendemessig. Jeg ser bedre ut nå enn for ti år siden, så jeg er toppfornøyd. Men Bent har ikke utviklet seg så veldig mye, han er en fyr som er støpt i en form og den tviholder han på. Han rister av seg alle nedturene og hva det måtte innebære, og starter med friskt mot igjen. Full av selvtillit selvfølgelig, så får vi se hvordan det går, sier han.

nissene (Foto: TVNorge)
nissene (Foto: TVNorge)