bjørnovopera1024
bjørnovopera1024

– Mitt skumleste direktesendte TV-øyeblikk

Ingrid Bjørnov skulle få Angela Merkel til å le.

Ingrid Bjørnov fremstår som en kvinne som gjør ting andre ikke tør og som er opptatt av å presse egne grenser. I kveldens program av «Trude» snakker hun om da hun skulle underholde et svært celebert publikum under åpningen av Norges nasjonale opera og ballett i Bjørvika i 2008.

Skumleste TV-øyeblikk

Tilstede var både det norske kronprinsparet, statsminister Jens Stoltenberg og Tysklands forbundskansler, Angela Merkel. Bjørnov forstod i forkant av opptredenen hva hun faktisk hadde takket ja til.

– Det slo meg faktisk på et tidspunkt i den prosessen at det definitivt er mitt skumleste direktesendte fjernsynsøyeblikk, forteller artisten til programleder Trude Teige.

– Det snørte seg til med et alvor, og det er da du vet at «går jeg på trynet i disse hælene nå, så gjør jeg det for hele Europa og for kongehuset».

ingridOpera
ingridOpera

Les også: Bjørnov startet operasjon «Grågås»

Humorfallskjerm

Hun forteller også at hun foreløpig ikke har opplevd at ingen ler når hun gurgler, og at det er en slags humorfallskjerm for henne.

Da hun gjorde opptredenen i Operaen var det langt fra første gang hun viste fram gurglingen, og Bjørnov begynte først å gurgle Katie Meluas «Closest Thing to Crazy» et halvt år før Opera-åpningen.

Du kan se Ingrids Opera-opptreden her (ekstern nettside).

Se hele intervjuet med Ingrid Bjørnov i programmet «Trude» på TV2 onsdag 30. november klokken 22:40.