Tyrkia bryter alle bånd med Syria

Tyrkia bryter alle økonomiske bånd med Syria og fryser samtidig syriske verdier i landet, opplyser utenriksminister Ahmet Davutoglu.

KUTTER ALLE BÅND: Tyrkias utenriksminister Ahmet Davutoglu (t.v.) uttalte forrige uke at de ikke kunne godta mer vold i Syria og at de var klare til å innføre sanksjoner dersom ikke president Bashar al Assad ikke var i stand til å få en ende på volden.  (Foto: MURAD SEZER/AFP PHOTO/HO/SANA/Afp/Montasje)
KUTTER ALLE BÅND: Tyrkias utenriksminister Ahmet Davutoglu (t.v.) uttalte forrige uke at de ikke kunne godta mer vold i Syria og at de var klare til å innføre sanksjoner dersom ikke president Bashar al Assad ikke var i stand til å få en ende på volden. (Foto: MURAD SEZER/AFP PHOTO/HO/SANA/Afp/Montasje)

Tyrkia, som tidligere har vært en nær alliert av president Bashar al-Assads regime, stanser også alle våpenleveranser til Syria. Brente siste sjanse Tyrkia fryser også en tidligere inngått samarbeidsavtale med Syria, inntil en ny syrisk regjering er på plass, opplyser Tyrkias utenriksminister Davutoglu. LES OGSÅ: Tyrkia truer med å kutte strømmen til Syria - Inntil en legitim regjering som ha

Mer innhold fra TV 2