KOMIKER: Sigrid Bonde Tusvik sier hva hun tenker
KOMIKER: Sigrid Bonde Tusvik sier hva hun tenker

– Jeg tror det lukter skit og vaffel

Sigrid Bonde Tusvik på Moods-lansering.

– Jeg tror jo det lukter skit. Det må jo lukte traktor av den parfymen, tror du ikke det? Traktor er jo veldig Moods. Og så lukter det sikkert vaffel, spøker Sigrid Bonde Tusvik, som er en av kjendisene som kastet glans på lanseringen av «Moods of Norway»-parfymen.

Les også: Nå går Marthe Skappel i mammas fotspor

Populær komiker

Sigrid har i høst vært vikar for Henriette Steenstrup i «Torsdag kveld fra Nydalen», og fortsetter til høsten i det populære programmet som har blitt TV 2s sterkeste humorsatsing.

– Det blir veldig hyggelig. Jeg var jo med fire ganger nå og så jeg får bare smile og være glad og så går det sikekrt bra, sier Sigrid om det å ha skulle være fast medprogramleder i programmet.

Er det vanskelig å skulle være morsom hele tiden?

– Jeg pleier jo å skulle være komiker også ellers i livet også, så det er ikke så stor forskjell, sier Sigrid Bonde Tusvik.

Kjærestefri jul

Les også: Henriette Steenstrup er blitt mamma

Til tross for at Sigrid har funnet kjærleigheten med Martin Jøhndal, blir det ikke julefeiring sammen med kjæresten.

– Nei, nei, nei er du gæren. Jeg er jo ikke gift og har barn og sånn. Vi feirer jul hver for oss. Jeg er jo ikke blitt en sånn.....så gærne er vi ikke. Når er det man begynner med det da? burde jeg ha begynt med det?, ler Sigrid Bonde Tusvik.