29.11 Tiia Carro
29.11 Tiia Carro

Utstemte BB-jenter driver valgkamp for Lena Charlotte og Roberto

– Stem på Lena og Robero, to VERDIGE vinnere!

Selv om det er flere uker siden Caroline og Tiia Maria takket for seg i «Big Brother»-huset, sørger de fortsatt for å få sin mening hørt.

De jo jentene har vært aktivt ute på chatten, og det med felles mål. Begge jobber for at Roberto og Lena Charlotte skal sanke stemmer.

Les også: Silje får sammenbrudd av pepperkaker

– Han er fantastisk!

Søndag postet Caroline følgende melding:

«Må bare minne dere på å stemme som en gal på Roberto! Han fortjener virkelig å sitte i finalen sammen med Lena Charlotte. Se på'n da! Han er fantastisk!»

Les mer: Silje straffes for sabotasje og regelbrudd

Innlegget høstet mye tilbakemelding, og hele 65 kommenterar ble lagt inn til Carolines oppfordring. Hun fikk støtte av flere.

«Roberto og Joakim i finalen med Lena. Hadde vært konge-finale!» Skrev Silje, men dette var altså før Joakim ble stemt ut av huset.

Mer støtte til duoen

Tiia Maria kunne ikke være dårligere enn BB-venninnen, og mandag oppfordret hun på denne måten:

«Hem har gang på gang tatt alle oppdrag med et smil? Hvem har til enhver tid vært positiv og gledesspreder? Hvem er det som til enhver tid har inkludert alle? Hvem er det som har vært der fra dag én? Og Hvem er det som aldri har tenkt tanken på å noen gang trekke seg??? Stem på Lena og Roberto, to VERDIGE vinnere!!»

Flere seere sa seg nok en gang enig.

Les også: Joakim: – Det vil nok forandre livet og fremtiden hennes

«Helt enig, Tiia Maria!» Svarer Danny raskt.

Men alle er ikke like enige.

«Roberto er IKKe en verdig vinner! Den oppførselen han hadde i natt og den dårlige taperstilen hans er ufordragelig! Heia Tine og Lena!» Skiver Tonje.

Er DU enig med BB-jentene, eller har du andre favoritter? Si din mening på chatten.