Gaute og Silje på vidda
Gaute og Silje på vidda

Slik blir julen på TV 2

TV 2 byr på en variert julemeny, med blant annet et kaldt møte med Finnmarksvidda, svensk krim, spreke idrettskvinner, Coldplaykonsert fra Oslo og TV 2s klassiske julefilmer.

Best av de beste

BestAvDeBeste_07
BestAvDeBeste_07

Fra mandag den 19.desember kl. 20.00 kan du følge noen av Norges beste kvinnelige idrettsutøvere konkurrere mot hverandre i ”Best av de beste”. Cecilia Brækhus, Vibeke Skofterud og Camilla Herrem er blant deltakerne.

Les mer her.

En herlig sommerreprise

Onsdag den 21. kl 21.40 blir det gjensyn med Thomas og Haralds møte med Kronprinsparet på hytta deres på Sørlandet.

allefireposerer (Foto: TV 2)
allefireposerer (Foto: TV 2)
Kronprinsparet forteller om hvordan de møttes og om hverdagen sammen. Thomas og Harald fikk være med Kronprinsen, Kronprinsessen og barna deres på dagligdagse og sommerlige aktiviteter som bollebaking og windsurfing.

Les mer her

Gaute og Silje på Finnmarksvidda

Gaute og Silje på vidda
Gaute og Silje på vidda
22.desember kl 20.00 kan du bli med Gaute Grøtta Grav og Silje Hvarnes på et vintereventyr. Samme med tidligere vinner av ”Farmen”, Mikkel Isak Eira, drar de flere mil innover vidda på scooter – i 30 minusgrader. Her blir det fokus på gode historier, hygge i hytta, snarejakt etter ryper og god mat.

- 22.desember er kjent for å være en av de mest hektiske dagene i året, så vi håper mange vil ta seg en halvtimes pust i bakken og bli med oss inn i Mikkels rike, sier Gaute Grøtta Grav.

- Tretti minusgrader er veldig kaldt, men vi ble så imponert over hvor fint lyset på vidda var at vi nesten glemte de forfrosne tærne våre, forteller han videre.

sitcom-ep11
sitcom-ep11

Les mer her:

Julespesial fra Kollektivet og intimkonsert med Coldplay

Lille julaften stiller gjengen fra Kollektivet med en egen julespesial. Samme kveld får du også se et portrettprogram av årets Idolvinner kl 19.00. Kveld før kvelden fortsetter på TV 2 med ”Ønskedrømmen” fra Gjøvik.

Konsert med Coldplay

Kl 22.15 Lille julaften kommer et at julens desiderte høydepunkter – nemling en times konsertopptak med Coldplay. Et av verdens største band spilte foran knappe 2000 mennesker på Sentrum Scene i november. Det britiske bandet har akkurat gott ut platene Mylo Xyloto og på Sentrum Scene spiller de både låter fra denne og klassikere som ”Fix You, ”Yellow” og ”Viva la Vida”

Les mer her:

coldplaytv2video_925794i
coldplaytv2video_925794i

Svensk krim

Onsdag den 28.12 kjører vi i gang den svenske serien ”Mordene i Sandhamn” kl 21.45. Serien består av tre episoder og sendes 28.12, 29.12 og 30.12. Nora ( (Alexandra Rapaport) og hennes to barn er på veg til stranden en flott dag i juli. Under den førstre svømmeturen oppdager Nora et lik i vannet og politiet i Stockholm kobles inn.

morden-i-sandhamn_8060
morden-i-sandhamn_8060

God morgen Norge på julaften

Julaften fra 09.00 til 11.00 inviterer "God morgen Norge"-redaksjonen til julesending. Vår Staude og Jan Øyvind Helgesen er i studio.

Viestad drar til Sverige

gmn
gmn

Natur, kultur og mat forenes når Andreas Viestad og Tina Nordström drar Norge og Sverige rundt for å lage mat i den norske versjonen av den internasjonale suksessen 'New Scandinavian Cooking'. I en 'En bit av Skandinavia' blir vi med matskribenten Andreas Viestad og den svenske TV-kokken Tina Nordström til noen av våre mest spektakulære steder, med fokus på mat, reise og kultur i Skandinavia. Programmet byr på gode historier og fantastiske opplevelser i vårt eget spiskammers.

Sendes mandag-torsdag uke 51 og mandag-lørdag i uke 52 kl 19, reprise påfølgende dag kl 12:05.

Les mer her:

viestad (Foto: TV 2)
viestad (Foto: TV 2)

Klassikere gjennom julen

De som ønsker Disneyfilmer på julaften får en fin dose på TV 2. Fra klokken 1330 sender kanalen tre ulike Mikke Mus-filmer på rappen.

Klokken 18 synger Nidarosdomens guttekor julen inn på TV 2. Klokken 19.00 er det klasrt for en av de store juletradisjonene på TV 2, da ser du nemlig klassikeren ”Alene Hjemme” med Macaulay Culkin.

Første juledag kl 19.25 er en annen juleklassiker på sendeskjemaet – nemlig ”Flåklypa Grand prix”. Andre juledag er Macaulay Culkin tilbake i ”Hjemme Alene 2” kl 21.40 og dagen etter ser du Will Smith og Kevin James (Fra Kongen av Queens) i ”Hitch” kl 22.40.

Flaaklypa_04_74897
Flaaklypa_04_74897