Roberto Mancini (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)
Roberto Mancini (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)

Mancini slakter hårreisende kampprogram

- Spillerne har ikke tid til å hente seg inn, sier Roberto Mancini.

Roberto Mancini er oppgitt over at Manchester City må i aksjon kun to dager etter toppkampen mot Liverpool på Anfield. I kveld spiller nemlig City kvartfinale i ligacupen mot Arsenal på Emirates.

LES: Balotelli klikket etter utvisningen – ødela garderobedør
LES: Liverpool rystet City – uavgjort i fyrverkeriet på Anfield

Italieneren mener belastningen på spillergruppen er for tøff.

- På mandag reiser vi til London, og vi kommer til å forandre på hele laget. Det er en utrolig situasjon, sier Mancini ifølge Guardian, og fortsetter:

- Arsenal spilte på lørdag, og vi spilte på søndag ettermiddag. Mandag reiser vi til London, og kampen spilles på tirsdag. Utrolig. Jeg tror dette er grunnen til at det engelske landslaget er utslitte for EM og VM. Spillerne har ikke tid til å hente seg inn, sier Mancini.

LES: Karlsen og Storberget om Mancinis skjerfknute

Mancini reagerer på at enkelte lag får hvile mer enn andre.

- Jeg vet ikke hvem det bør skyldes på, men Premier League burde gjort noe med det. Det er viktig å spille kamper, men det er også viktig å hvile. Man trenger tre dager mellom kampene. Vi er i samme situasjon i januar. Da skal vi møte Sunderland før vi møter Liverpool to dager seinere. Liverpool spiller tre dager før oss. Er det riktig? Det synes ikke jeg, sier Mancini.

Kenny Dalglish har varslet at han vil stille med juniorlaget i kvartfinalekampen mot Chelsea på Stamford Bridge. Mancini støtter sin skotske managerkollega.

- Jeg er enig med Kenny. Vi burde stille med elleve unge spillere. Kanskje 14-åringer og 15-åringer, sier Mancini sarkastisk.