Jon Knudsen. (Foto: Lien, Kyrre/Scanpix)
Jon Knudsen. (Foto: Lien, Kyrre/Scanpix)

Knudsen byttet seg selv ut: – Grunnen kan du vel tenke deg

Stabæk-keeperen mistet fokuset under kampen mot Vålerenga.

Jon Knudsen mottok tidligere denne uken en oppsigelsesvarsel fra Stabæk, etter mer enn ti års trofast tjeneste i klubben.

LES OGSÅ: Perfekt avskjed for Dos Santos

Etter en tøff uke var det vanskelig å holde fokus i serieavslutningen mot Vålerenga på Ullevaal, og etter 53 minutter valgte den tidligere landslagskeeperen å bytte seg selv ut.

– Vi snakket og planla byttet i garderoben ved pause - han hadde det ikke helt bra, sier Stabæk-trener Jørgen Lennartson om byttet.

– Jeg følte jeg var i god form og var glad som fikk sjansen, men jeg kjente etter hvert at jeg mistet litt fokus. Da var det bedre for lagets del å få inn en med et friskt hode, sier Knudsen til TV 2 Sporten etter kampen.

– Hva tenkte du på?

– Det kan du vel tenke deg til selv, sier Knudsen.

Se intervju med Jon Knudsen øverst i artikkelen!

– Det har ikke vært noen god uke, og jeg er glad som fikk spille. Nå gleder jeg meg til å dra ut å hygge meg med «gutta», for det blir vel den siste kvelden med en del av dem, avslutter den rutinerte målvakten.

Søndag kveld kom meldingen om at Stabæk har satt en ny frist til 15. desember for å avgjøre hva som vil skje med spillerne som risikerer oppsigelse.

LES OGSÅ: Stabæk-frist 15. desember