nikoladjurdjic
nikoladjurdjic
haugesund2 1
haugesund2 1

Haugesund avsluttet sesongen med stil

Scoret fem og sendte Strømsgodset hjem som slakt.

Haugesund - Strømsgodset 5-1

Haugesund Stadion/Bergen (TV 2 Sporten): Sterk vind gjorde det utfordrende for begge lag på Haugesund Stadion, men det var hjemmelaget som taklet de vanskelige forholdene best.

Haugesund scoret fem ganger etter at Strømsgodset først tok ledelsen tidlig i kampen, og sørget for at drammenserne fikk en avslutning på sesongen de nok ønsker å glemme snarest mulig.

Kollektiv kollaps
– Vi sprakk fullstendig. Det var veldig skuffende etter at vi kom godt i gang og hadde god kontroll i motvinden. Vi ga rett og slett bort noen billige mål, og da gikk futten ut av gutta, sier Godset-trener Ronny Deila til TV 2 Sporten.

Se intervju med Deila i TV 2 Play

Strømsgodset vant bare én bortekamp denne sesongen. Det ønsker Deila å rette på til neste år.

Vi har vært fantastiske hjemme, og altfor dårlige borte.

– Vi har vært fantastiske hjemme, og altfor dårlige borte. Hvis vi skal ta det neste steget opp nå må vi gjøre et eller annet i forhold til bortebane. Det går på spillevalg, og ikke minst på strategi. Både jeg og gutta må lære noe av det som skjedde i dag, sier Deila.

Les også:Rosenborg tok bronsemedaljene

– Rimelig effektive
Haugesund-trener Jostein Grindhaug var naturligvis glad for å avslutte sesongen med seier, selv om seiersmarginen var noe større enn ventet.

– Det var litt i overkant. Vi er rimelig effektive, og får en stor seier på slutten. Det gjør godt, sier Haugesund-treneren.

Se intervju med Jostein Grindhaug i TV 2 Play

PS: Tor Arne Andreassen ble hedret før kampstart. 28-åringen troner nå alene på toppen av adelskalenderen med 228 kamper for Haugesund.

Tippeligaen i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Slik startet lagene:

Haugesund (4-4-2): Kristiansen - Pozniak, Skjerve, Bangura, Nilsen - Bamberg, Nygaard, Mæland, Andreassen - Djurdjic, Søderlund.

Benken: Sandvik, Decamps, Jóhannesson, Kråkmo, Haraldseid, Andersen.

Strømsgodset (4-2-3-1): Larsen - Vilsvik, Aunan, Andersen, Nuhu - Ågnes Konradsen, Abu - Johansen, Nordkvelle, Sankoh - Keita.

Benken: Stubhaug, Nkee, Ryghseter, Markegård, Hanssen, Celina, Gundersen.