Jonathan Parr (Foto: Tony Marshall/Pa Photos)
Jonathan Parr (Foto: Tony Marshall/Pa Photos)

United-fan Parr får drømmekveld på Old Trafford

– Men det blir for teit å spørre om autografer, sier nordmannen.

London (TV 2 Sporten): Crystal Palace er blant overraskelsene i Ligacupen denne sesongen. Storklubber som Liverpool, Manchester City, Arsenal og Chelsea har tatt seg til kvartfinalen, men det har også londonerne fra Championship.

Palace jublet da trekningen i slutten av oktober ble klar. Onsdag reiser de til Old Trafford for å møte Manchester United. For Jonathan Parr blir det en spesiell opplevelse, for han har vært tilhenger av rødtrøyene siden han var liten.

Får trolig spille
Parr har stort sett spilt fast for Crystal Palace denne sesongen. Siden han fikk hvile i oppgjøret mot Millwall på lørdag, tyder det meste på at han starter mot de regjerende Premier League-mesterne.

– Det ser sånn ut, men man vet aldri. Det hadde vært veldig stort siden jeg er United-fan, og det hadde vært moro å få spille på Old Trafford. Det er gøy om vi kan overraske, men det blir veldig tøft, sier Jonathan Parr til TV 2 Sporten.

23-åringen legger ikke skjul på at de vil bruse ekstra i kroppen når han ankommer «Drømmenes Teater».

– Det blir litt spesielt. Akkurat under kampen får jeg glemme at jeg er United-supporter, og det kommer til å bli veldig spennende uansett. Det blir en stor opplevelse for hele klubben.

Jonathan Parr ( i midten) i duell med Brightons Craig Noone. (Foto: Gareth Fuller/Pa Photos)
Jonathan Parr ( i midten) i duell med Brightons Craig Noone. (Foto: Gareth Fuller/Pa Photos)

Ikke på autografjakt
Selv om han skal ut i kamp mot flere av sine største helter, kommer ikke Parr til å dra frem autografblokken og kamera.

– Det hadde vært morsomt, men det blir nesten litt for teit, smiler han.

Alex Fergusons menn er ikke inne i en spesielt god periode for øyeblikket, og skotten kommer sannsynligvis til å gi flere av reservene muligheten mot Crystal Palace.

– Vi at selv om de kanskje ikke stiller med sin beste ellever, har de nok av gode andre spillere. Det kan hende det er et gunstig tidspunkt å møte dem – selv om det er et veldig godt lag.

Fornøyd
Parr har prestert godt for Crystal Palace etter overgangen fra Aalesund i sommer. Han har helt fra starten av vært en viktig brikke i Dougie Freedmans mannskap.

– Det har vært en kjempefin start, og jeg trives veldig godt her. Jeg har fått mye tillit, men det er litt mer rullering på laget enn det jeg er vant med til hjemme. Det har noe med å gjøre at det er 50 kamper. Det er litt frustrerende til tider, for jeg har lyst til å spille hver gang. Men de sier at jeg kommer til å takke dem når vi kommer til mars-april. Det er en lang sesong.

Holmlia-gutten har spilt i flere ulike posisjoner for klubben som ligger på 10. plass på nivå to i England.

– Jeg er vant til å være litt anvendelig, men det har stabilisert seg litt etter hvert. Jeg har spilt høyrekant, høyreback, venstrekant og venstreback. Nå spiller jeg for det meste venstrekant, men jeg er fortsatt mobil og kan gå inn i andre roller hvis det er ønskelig, sier Parr, som ser på Championship-tilværelsen som et potensielt springbrett.

– Jeg har selvfølgelig et mål om å spille i Premier League, men det er på sikt og noe jeg må ta litt etter hvert. Det er greit å få muligheten her, og det er også et veldig godt utstillingsvindu. Det handler om for meg å prestere best mulig, sier han til TV 2 Sporten.

Viser frem unggutta
Manchester United-manager Sir Alex Ferguson lover fansen et blikk inn i klubbens fremtid i møtet med Crystal Palace i ligacupens kvartfinale onsdag.

Wayne Rooney, Nani og Javier Hernández er blant spillerne som trolig blir hvilt til lørdagens bortekamp mot Aston Villa. Det betyr at den talentfulle franskmannen Paul Pogba (18) kan debutere fra start ved siden av jevngamle Ravel Morrison på midtbanen.

– Vi endrer laget totalt. Smalling er tilbake, og jeg kan muligens bruke ham. Han er fortsatt ung, og det blir en ung tropp mot Palace. Det eneste stedet jeg har problemer er sentralt på midtbanen. Jeg kan bruke Pogba der, men vi får se, sier Ferguson.

Alex Ferguson (Foto: CARL DE SOUZA/Afp)
Alex Ferguson (Foto: CARL DE SOUZA/Afp)