ANGRENDE SYNDER: Aston Villa spiller Barry Bannan vil kjempe seg tilbake på laget etter å ha fått straff for fyllekjøring. (Foto: David Jones/Pa Photos)
ANGRENDE SYNDER: Aston Villa spiller Barry Bannan vil kjempe seg tilbake på laget etter å ha fått straff for fyllekjøring. (Foto: David Jones/Pa Photos)

Fyllekjørende Villa-spiller: – Jeg har sviktet alle

Barry Bannan har fått sin straff. Nå vil han kjempe seg tilbake på laget.

Se Swansea - Aston Villa direkte på TV 2 PL HD 1 eller i vårt kampsenter søndag kl. 14.30

Barry Bannan hadde spilt seg til fast plass på Aston Villas midtbane, men havnet ute i kulden da han fyllekjørte dagen etter 1-2-tapet i lokalderbyet mot West Bromwich.

De to neste kampene fikk ikke 21-åringen spilletid, og han var ikke på banen igjen før han ble byttet inn da Villa tapte 0-2 borte mot Tottenham mandag.

Les også: Se Premier League-preview fra Emirates

Fredag fikk Bannan sin dom etter fyllkjøringen: 41 000 kroner i bot og 18 måneder uten sertifikat.

Midtbanespilleren innrømmet fyllekjøringen i retten, og forteller nå at han er en angrende synder.

– Jeg er klar over at jeg har sviktet mange med mine handlinger, og jeg angrer dypt og inderlig. Jeg har sviktet familien min, klubben min, Aston Villa-fansen, alle som har hjulpet meg med å komme så langt i fotballkarrieren min og meg selv. Jeg beklager virkelig, sier Bannan til Villas nettsider.

Les også: Se FC Football: Puttet Ferguson-tyggis i lomma

Vil kjempe seg tilbake i startelleveren
– Jeg må prøve å gjøre opp for en elendig dømmekraft, og det har jeg tenkt å gjøre. Jeg begynner med å akseptere boten og straffen jeg fikk i retten, og fortsetter gjennom mine handlinger, sier unggutten.

Nå skal Bannan jobbe knallhardt for å komme tilbake på laget.

– Fyllekjøring er veldig alvorlig, og det er ingen unnskyldninger for det jeg har gjort. Klubben har støttet meg godt gjennom denne prosessen, og nå ønsker jeg å konsentrere meg om mine forpliktelser til Villa og å jobbe hardt for å komme på laget igjen, sier skotten.

Les også: Dagens PL-snakkis: Kan Ashley Cole få en filmkarriere?

– Har fått straffen han fortjener
Villa-manageren forteller at Bannan også vil få straff fra klubben, i tillegg til suspensjonen han allerede er blitt ilagt.

– Han har fått straffen han fortjener, og vi har også tatt grep internt. Da det skjedde ble han suspendert, og han vil nå få en disiplinærstraff fra klubben som vil bli holdt internt, sier han.

– Barry har vist anger, han skammer seg veldig over det som har skjedd og holdningen nå handler om å komme seg videre med livet sitt og karrieren som fotballspiller, fortsetter Villa-manageren.

Les også: Mancinis Tévez-nekt endte i latterbrøl