MULIG SÆD TYVERI: Amerikaneren Joe Pressil (36) anklager sin eks kjæreste for sæd tyveri. Han anklager henne for å ha tatt vare på kondomene etter de hadde hatt sex for så å ta de med til en fertilitetsklinikk.  (Foto:  Katie Collins/Pa Photos (Illustrasjonsfoto))
MULIG SÆD TYVERI: Amerikaneren Joe Pressil (36) anklager sin eks kjæreste for sæd tyveri. Han anklager henne for å ha tatt vare på kondomene etter de hadde hatt sex for så å ta de med til en fertilitetsklinikk. (Foto: Katie Collins/Pa Photos (Illustrasjonsfoto))

Stjal sæd fra eksen – ble gravid med tvillinger

Det kan være en god idé å rydde opp etter seg selv – det fikk en 36-årig amerikaner smertelig erfare.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Amerikaneren Joe Pressil (36) skal ha blitt far til tvillinger etter en sæddonasjon til en fertilitetsklinikk. Problemet er bare at Pressil hevder å aldri ha donert sæd.

Nå anklager han ekskjæresten for sæd-tyveri.

Ryddet kondomene

Da Pressil ennå var sammen med sin ekskjæreste pleide hun, ifølge ham, å «rydde opp» kondomene etter samleie.

Det faktum at han ikke kastet de selv, kan nå vise seg å bli en dyr og langvarig affære. Barnemoren har nemlig saksøkt ham for dobbelt barnebidrag de neste 18 årene, melder KPRC-TV.

Mannen fikk kjennskap til tvillingene gjennom klinikken Advanced Fertility Centre i Houston, USA. Kvitteringen de sendte ham hadde hans underskrift, men Pressil nekter for å ha vært der.

LES OGSÅ: Britiske tenåringer søker sæd på nett

Den aktuelle klinikken innrømmer via sin talsmann, Danny Sheena, at underskriften kan være forfalsket.

Lider under psykisk overlast

36-åringens advokat, Jason Gibson, forteller at hans klient lider under psykisk overlast. Grunnen til dette skal blant annet være utsikten til å måtte betale barnebidrag i 18 år.

LES OGSÅ: Datingnettsted kastet ut 30.000 «stygge» medlemmer

– Man regner ikke med at kjæresten kan finne på å ta kondomet like etter man er ferdig med å ha sex, for så å løpe til en fertilitetsklinikk for å bli befruktet, sier Pressil til KPRC-TV.

Så neste gang du bruker en kondom, kan det være en idé å rydde opp etter deg selv.