Thoresen med assist for SKA

Patrick Thoresen hadde assist på 3-3 målet mot Dinamo Moskva torsdag.

Patrick Thoresen   SKA St. Petersburg. (Foto: Pavel Paprskar/CTK)
Patrick Thoresen SKA St. Petersburg. (Foto: Pavel Paprskar/CTK)

Han kunne likevel ikke forhindre at SKA St. Petersburg tapte 3-4 (0-2, 2-1, 1-1).

Gjestene fra Moskva tok raskt en 2-0 ledelse i den første perioden, men Tony Mårtensson og Maxin Rybin (på straffe) utlignet før annen periode var halvspilt. Dinamo kom tilbake og scoret en gang, slik at gjestene ledet 3-2 før siste periode.

St. Petersburg utlignet vel halvveis ut i den siste perioden. Dmitrij Kalinen scoret etter assists fra Kirill Koltsov og Patrick Thoresen, men Grigorij Sjafigulin ordnet 4-3 til gjestene med tre og et halvt minutt å spille, og dermed ble det tap for Thoresens lag.

Nordmannen var på isen i 22.11 minutter fordelt på 25 bytter, og han ble stående med ett plusspoeng i protokollen etter kampen. (©NTB)