remen_evensen
remen_evensen
remen
remen

Her tar Remen Evensen over som TV 2-reporter

Hoppkompisen intervjuet Tom Hilde om formen, Kuusamo-været og barten.

Kuusamo (TV 2 Sporten): Torsdagens prøvehopping i Kuusamo ble avlyst på grunn av kraftig vind, men det så ikke ut til å plage det norske hopplandslaget noe nevneverdig.

På pressekonferansen var stemningen god og optimismen stor før sesongen åpner med lagkonkurranse lørdag. Johan Remen Evensen utnyttet muligheten til å låne TV 2 Sportens mikrofon og intervjue lagkamerat Tom Hilde.

«Bartefine» herrer
På agendaen var blant annet barten til Hilde. Flere av hoppgutta har nemlig spart på værhårene i forbindelse med ”Movember”, som skal sette fokus på menns helse.

Se Remen Evensen intervjue Hilde i videovinduet øverst!

Etter intervjurunden med kompisen var unnagjort, kunne Hilde fortelle at han faktisk er godt fornøyd med sitt nye utseende.

– Jeg har fått så mange komplimenter for den barten at det nesten blir synd å ta den vekk, sier Hilde til TV 2 Sporten.

Les også: Millionavtale for de norske hopperne
Les også: Heikkinen-forfall: – Øyelokket sprakk

Ekstra spent
Men det er ikke bare på overleppen det kribler litt ekstra om dagen. Hilde innrømmer at han er veldig spent foran sesongåpningen lørdag.

– Det blir veldig godt å komme i gang. Vi har jo trent hele sommeren for å komme i gang med verdenscupen og hoppe godt der. Det kribler ekstra mye i år. Jeg vet ikke hvorfor, men vi får håpe det er et godt tegn, forteller Hilde.

I mars ble østerrikske Alexander Stöckl presentert som hopplandslagets nye trener. Å ta over etter Mika Kojonkoski er ingen enkel oppgave, men sportssjef Clas Brede Bråthen synes at 37-åringen har klart seg meget godt.

– Vi trengte en trener som ønsket å videreføre den flotte jobben Mika Kojonkoski og hans team gjorde. Så langt ser det veldig bra ut og jeg gleder meg til vi kommer i gang, sier Bråthen til TV 2 Sporten.

Les også: – Norge har ligget bak på sprintsatsingen

– I mitt livs form
Tom Hilde er også storfornøyd opplegget landslaget har hatt under sin nye trener. Nå gjenstår det bare å prestere når det gjelder som mest.

– Vi har møtt veldig lite motgang i sommer og alt har egentlig gått på skinner, så alt ligger til rette for at vi skal kunne få veldig bra resultater.

Hilde mener at han er bedre enn noen gang før, men han tror fortsatt at sterke østerrikere som Thomas Morgenstern og Gregor Schlierenzauer blir vanskelige å slå.

– Det kjennes ut som jeg er i mitt livs form og alle testresultater viser det, men jeg vet jo fortsatt at østerrikerne er enda bedre enn det igjen. Vi må bare jobbe knallhardt for å ta dem igjen. Men hvis de gjør et dårlig hopp skal jeg stå å banke på døra.