vikinglotto
vikinglotto

Lykketallspott på overtid

Lykketallspotten i Viking-lotto utbetales i snitt hver 10. uke. Nå har det gått 28 uker siden sist, og potten har vokst til ufattelige 125 millioner kroner.

Sjansen for å prikke inn vinnerrekken i lotto er forsvinnende liten. Én til 12,3 millioner, for å være presis. Men sjansen for at potten faktisk blir utbetalt i kveld, er stor. Det går nemlig i gjennomsnitt bare ti uker mellom hver gang det utbetales en lykketallspott til en heldig vinner. Nå har det imidlertid ikke skjedd siden 11. mai i år.

Skulle én heldig vinner være alene om å ha de seks vinnertallene, og i tillegg sitte med lykketallet på sin kupong, vil vedkommende innkassere svimlende 125 millioner kroner. Basert på omsetningstallene fra sist runde, er sjansen for at det blir en norsk vinner i underkant av 40 prosent. Norske spillere kjøpte Viking Lotto-rekker for 15 millioner kroner den 16. november, av en total omsetning på 38 millioner. Bare danskene investerte mer, med sine 16 millioner kroner.

Norge vs Danmark
Den gang hadde Norsk Tipping store tekniske problemer, og klarte ikke å få solgt spill den siste halvtimen før innleveringsfristen.

Denne uken blir det knallhard kamp om å levere inn flest rekker til trekningen av rekordpotten på mer enn 125 millioner kroner og Norsk Tipping lover å gjøre sitt beste for at spillere skal få levert inn spill helt frem til fristen denne uken.

Ingen Lykketall i Sverige
Vikinglotto kan spilles i åtte land; Norge, Danmark, Sverige, Finland, Island, Estland, Litauen og Latvia. Av disse er det kun Sverie som ikke er med på Lykketallspotten. Så hvis en svenske skulle være så heldig å bli den eneste som tipper seks rette vil Lykketallspotten gå videre til neste runde og vokse seg enda større.

Få gratis kortleser her!

dcsimg