Storhamar Dragons (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/SCANPIX)
Storhamar Dragons (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/SCANPIX)

Ereviks oppfordring til Lørenskog: – Spill mer som Storhamar

TV 2 Sportens hockeyekspert tror på en jevn kamp i Lørenskog ishall tirsdag.

Se Lørenskog - Storhamar på TV 2 SPORT 1 og tv2sumo.no fra kl. 18.50!

Stavanger Oilers ser ut til å gå mot et suverent seriegull i GET-ligaen, men bak rogalendingene er det tøff kamp om medaljene. Tirsdag møtes to av kandidatene til en plass blant topp tre når Lørenskog får besøk av Storhamar.

– Det er såpass jevnt at begge fortsatt henger godt med. Alle de fem lagene som ligger bak Oilers kan ta sølv. Storhamar har kanskje overprestert litt i noen kamper så langt denne sesongen, men har helt klart potensiale hvis de fortsetter med det gode spillet, mener TV 2 Sportens hockeyekspert, Bjørn Kristian Erevik.

– Skadeproblemene har ødelagt for Lørenskog
Storhamar ligger foreløpig på en sjetteplass, men har ikke mer en sju poeng opp til Vålerenga på sølvplass. Og det med én kamp mindre spilt.

– Storhamar har vært en positiv overraskelse. De har fortsterket laget litt underveis, men har fått mye ut av den troppen de startet sesongen med, sier Erevik.

Før sesongen var Lørenskog blant medaljefavorittene, men etter en svak start ble trener Knut Jørgen Stubdal erstattet av David Livingston. Laget har fortsatt ikke storspilt, men ligger likevel på en fjerdeplass.

– Lørenskog har hatt mye problemer med skader. Med fullt lag er Lørenskog klart hvassere enn Storhamar, men jeg tror likevel på en veldig jevn kamp, sier Bjørn Kristian Erevik.

Les Ereviks blogg: Fantastiske Sidney Crosby

Oppfordrer til stilendring
Hockeyeksperten mener også at Lørenskog spille mer som kveldens motstander.

– Hvis Lørenskog skal vinne, så må de spille lære litt av Storhamar. Der spiller de som et lag og gjør hverandre gode. Det må de fortsette å gjøre hvis de skal ta medalje.

Lørenskog (Foto: TV 2 SPORT)
Lørenskog (Foto: TV 2 SPORT)