Greg Halman (Foto: Frank Gunn/Ap)
Greg Halman (Foto: Frank Gunn/Ap)

Baseball-stjerne knivdrept - broren arrestert

Greg Halman ble bare 24 år.

Den nederlandske baseballstjernen Greg Halman ble knivstukket og drept mandag morgen. Seattle Mariners-spilleren ble bare 24 år gammel.

Knivstikkingen fant stedet mandag morgen like etter klokken halv seks i et hus i Jan Sonjéstraat i Rotterdam, og ifølge De Telegraaf er hans to år yngre bror Jason arrestert av politiet etter ugjerningen.

– En 24-åring døde i dag tidlig etter en knivstikking, og vi har arrestert offerets 22 år gamle bror, sier en talsperson for Rotterdam-politiet til Reuters.

Les også: Her blir den kidnappete baseball-stjernen gjenforent med moren og kjæresten

Ambulansearbeidere forsøkte gjenoppliving på stedet, men til ingen nytte.

Halman, som ble født i Haarlem i Nederland, debuterte i Major League Baseball i september 2010.

– Vi er triste over å høre om Greg Halmans tragiske dødsfall. Greg hadde en glød når det gjaldt baseball, og han prøvde å dele den lidenskapen med andre for å gjøre sporten mer populær i Europa. Han vil bli dypt savnet. Våre tanker går til Gregs familie, hans lagkamerater, Mariners og hans mange venner i fans i Europa og Amerika, sier Michael Weiner, som leder Major Leagues spillerforening.

Halman hjalp det nederlandske landslaget til EM-gull i 2007, og både han, faren Eddy og hans arresterte bror Jason har spilt på det nederlandske baseballandslaget.