Tom Nordlie ( © LOCH)
Tom Nordlie ( © LOCH)

– Tøffeste forhandlingene jeg har vært med på

Tom Nordlie er likevel blitt enig med Kongsvinger om en ettårskontrakt.

Tom Nordlie har gjort helomvending og blir likevel med Adeccoliga-klubben Kongsvinger videre. Det meldte lokalvisen Glåmdalen mandag formiddag.

Den tidligere Start-, Viking-, LSK, Odd-, Sandefjord, Vålerenga- og FFK-treneren har signert en ettårskontrakt med KIL.

Tøffe forhandlinger
– Jeg har vært med i fotballen i 25 år og har aldri vært med på så knallharde forhandlinger noensinne. Det har ikke stått om lønn, men om rammevilkår, sa Tom Nordlie på en pressekonferanse på Gjemselund klokken 14 mandag.

Treneren fortalte at utfordringen fristet ham, og at han har god tro på at han kan skape et godt fotballag.

– Jeg er ikke her for å bli nummer sju. Det må hardt arbeid til, og mange må bidra for å gjenskape de prestasjonene vi gjorde i høst. Jeg vil gjerne være med å kjempe blant topp fire. Det er gratis å trene, og klarer vi å legge till penger i rammevilkårene, så kan dette bli bra, la han til.

Spillerne i Kongsvinger skal ha blitt fornøyde da de fikk nyheten om at Nordlie fortsetter i dag tidlig.

– «Alle» ønsket Tom med videre
– Vi har alle sett den jobben Tom (Nordlie) har gjort i høst, og det har hele tiden vært et ønske fra styret, byen og spillerne om å ha han med videre, uttalte syreleder i KIL Hans Einar Holth.

– Det har ikke vært lett for oss å gå på denne satsningen. Det er et begrenset inntektspotensiale her i Kongsvinger, og det koster mye å drive fotball på toppnivå. Derfor har det tatt litt tid før vi kom frem til en avtale.

For 14 dager siden var Nordlie krystallklar overfor TV 2 Sporten. Budsjettet måtte presses opp fra tolv til femten millioner for at trenernomaden skulle ta fatt på en ny periode i klubben.

Les også:Tom Nordlie ferdig i Kongsvinger
Les også:Nordlie stiller krav for å fortsette

Det kravet ser det nå ut som om Nordlie har fått innfridd. Kongsvinger tok 23 av 27 mulige poeng under Nordlies ledelse forrige sesong.

Se pressekonferansen direkte på tv2.no/sport fra kl 14!