Harry Redknapp i kjent positur.  (Foto: Nick Potts/Pa Photos)
Harry Redknapp i kjent positur. (Foto: Nick Potts/Pa Photos)

Hjerteoperert Redknapp tilbake på Spurs-benken

Sjefen skal lede laget for første gang siden hjerteoperasjonen når Aston Villa kommer på besøk.

Se Tottenham - Aston Villa på TV 2 PL 1 og tv2sumo.no fra kl. 20.30!

I begynnelsen av november var Tottenham på vei til Russland for å spille kamp i Europaligaen mot Rubin Kazan - uten manager Harry Redknapp med på flyet.

Tottenham-sjefen måtte nemlig gjennomføre det som av klubben ble kalt «en mindre hjerteoperasjon», for å blokke ut en arterie.

– Føler meg mye bedre
I 64-åringens fravær er det Joe Jordan og Kevin Bond som har ledet laget ut i kamp.Snaut tre uker etter operasjonen er Redknapp tilbake på benken når Aston Villa kommer på besøk til White Hart Lane.

– Jeg føler meg helt klart mye bedre enn for tre uker siden og ser frem til å komme tilbake i arbeid, sier Redknapp til Sky Sports.

Les også: Redknapp må gjennom hjerteoperasjon

Tottenham fikk en forferdelig start på sesongen, med tap for begge Manchester-lagene og 1-8 i målforskjell etter to serierunder. Men så har det snudd for de hvitkledde. Anført av en strålende Gareth Bale har London-klubben vunnet sju og spilt én uavgjort på de åtte siste kampene.

Tett om Mesterliga-plass
Dermed ligger de i posisjon til å ta over tredjeplassen på tabellen, dersom det blir seier mot Aston Villa. Bak Manchester-duoen på topp tyder det meste på at det blir et skikkelig rotterace om de to siste Mesterliga-plassene. Chelsea, Newcastle, Arsenal og Liverpool ønsker alle å gi Tottenham kamp helt til siste serierunde.

– Det kommer til å bli veldig, veldig tett. Vi er nødt til å fortsette det gode spillet, for det er ingenting som skiller oss og resten av lagene, sier Redknapp.