Assistentdommer Aguilar Rodríguez må forlate banen etter å ha blitt truffet av en paraply under oppgjøret mellom Granada og Mallorca. (Foto: STRINGER/Reuters)
Assistentdommer Aguilar Rodríguez må forlate banen etter å ha blitt truffet av en paraply under oppgjøret mellom Granada og Mallorca. (Foto: STRINGER/Reuters)

Linjemann truffet av paraply - La Liga-kamp avbrutt

Assistentdommer Aguilar Rodríguez begynte å blø i ansiktet etter tribunebråk.

Det blir som regel mye dramatikk når Barcelona og Real Madrid møtes til toppoppgjør i La Liga, men det skjer mye i de mindre profilerte kampene også.

Et godt eksempel på dette var søndagens kveldskamp mellom Granada og Mallorca. Etter en time ledet Granda 2-1 hjemme på Nuevo Los Cármenes da det utrolige skjedde.

Tilskuerne begynte å kaste ting ut på banen og assistentdommer Aguilar Rodríguez ble truffet i ansiktet av en paraply. Rodríguez begynte å blø på høyre kinn og ble umiddelbart sendt av banen for å motta medisinsk hjelp.

Spillerne fulgte fort etter dommertrioen og det kom etter hvert beskjed om at kampen var blitt avlyst. Oppgjøret skal trolig spilles på en nøytral bane. Sikkerhetspersonell på stadion pågrep én fan etter episoden.

Les også: Her er Barcelonas ønskeliste – disse ti følges tettest

Før kampen ble avlyst hadde det også utspilt seg et annet drama på banen. 2-1-målet til Granada ble nemlig scoret av Carlos Martins som feiret med å hedre sin kreftsyke sønn. Portugiserens 3-åring har nemlig leukemi og trenger en beinmargstransplantasjon så fort som mulig for å overleve.

Men Martins' mulighet til å bli matchvinner ble altså ødelagt av tribunebråk kun minutter senere.